O.SY. BUS DRIVERS Τα “φιλέτα” και οι ΔΕΚΟ που βγαίνουν πρώτα στο σφυρί !!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τα “φιλέτα” και οι ΔΕΚΟ που βγαίνουν πρώτα στο σφυρί !!!

Τα “φιλέτα” και οι ΔΕΚΟ που βγαίνουν πρώτα στο σφυρί !!!

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 | 9:56 μ.μ.

Ο πλήρης κατάλογος της δημόσιας περιουσίας η οποία θα εκποιηθεί για να συγκεντρωθούν τα 50 δισ. που απαίτησε η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο σε κυβερνητικό επίπεδο έχουν γίνει οι πρώτοι σχεδιασμοί. Σύμφωνα με αυτούς:
Στην κορυφή των ακινήτων προς αξιοποίηση βρίσκεται το αεροδρόμιο του Ελληνικού και ακολουθεί η παραλία της Αφάντου στη Ρόδο, το χιονοδρομικό του Καϊμάκτσαλαν, η μαρίνα της Βουλιαγμένης, το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο και το πάρκο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
Υπάρχουν ακόμη ιδιωτικές προτάσεις για περαιτέρω εκμετάλλευση του Λαγονησίου (κατά πάσα πιθανότητα από τον όμιλο Μανταντωνάκη που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο Λαγονήσι resort) και για την κατασκευή πολυτελών κατοικιών και γήπεδο γκολφ στην Αταλάντη. Όλα αυτά έχουν ήδη συζητηθεί στις τελευταίες συνεδριάσεις του οργανισμού Invest In Greece.
Από τις ΔΕΚΟ, σύμφωνα με πληροφορίες “προκρίνονται” ο ΟΣΕ και η ΤΡΕΝΟΣΕ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΔΑΘ, η ΕΑΒ, αλλά και το μετρό της Αθήνας!
Την ίδια ώρα το ΠΑΣΑΟΚ κλιμακώνει την επικοινωνιακή του επίθεση προκειμένου να πείσει ότι τα αποτελέσματα της Συνόδου των Βρυξελλών αποτελούν μια εθνική νίκη. Για τον λόγο αυτό, έχει αποφασιστεί η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (το πιθανότερο αύριο Τρίτη) στην οποία ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top