O.SY. BUS DRIVERS Διευκρινίσεις από το ΥΠΕΣ για τις καταγγελίες των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Διευκρινίσεις από το ΥΠΕΣ για τις καταγγελίες των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ...

Διευκρινίσεις από το ΥΠΕΣ για τις καταγγελίες των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ...

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 | 4:56 μ.μ.

Συμβολική κατάληψη του κτιρίου του ΟΑΣΑ από εργαζόμενους τον περασμένο μήνα
Απάντηση σε όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ για τις μετατάξεις δίνει το υπουργείο Εσωτερικών. Διευκρινίζει ότι εντός εύλογου χρονικού διαστήματος οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους και θα καταρτίσει πίνακα θέσεων. Τονίζει ακόμη ότι ο ανώτατος αριθμός των υπό μετάταξη υπαλλήλων ορίζεται από το νόμο και ο πίνακας αναγκών καταρτίστηκε από το υπουργείο Μεταφορών.

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει αναλυτικά ότι βάσει του νόμου «το υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιό του απευθύνθηκε προς όλες τις
Δημόσιες Υπηρεσίες προκειμένου αυτές, μέχρι σήμερα, 16.3.2011, να δηλώσουν τις κενές θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που τυχόν θέλουν να πληρώσουν ή τις ανάγκες πέραν των κενών θέσεων ώστε να καλυφθούν με μεταφορά προσωπικού των εταιρειών του ομίλου ΟΑΣΑ, αντίστοιχων κλάδων και ειδικοτήτων, όπως καταρτίστηκε και αποτυπώνεται σε πίνακα πλεονάζοντος προσωπικού που απεστάλη από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων».

Το υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει:

«Με βάση τις δηλωθείσες θέσεις / ανάγκες, το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα καταρτίσει τον πίνακα θέσεων / αναγκών με βάση τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους.

»Συνεπώς, δεν τίθεται ζήτημα χρονικής καθυστέρησης. Σημειώνεται δε ότι ο ανώτατος αριθμός πλεονάζοντος προσωπικού καθορίζεται από το νόμο και δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από αυτόν που ρητά ορίζεται».
Πηγή: in.gr
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top