O.SY. BUS DRIVERS ΙΔΙΩΤΗΣ! ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ; - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΙΔΙΩΤΗΣ! ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ;

ΙΔΙΩΤΗΣ! ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ;

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 | 11:27 π.μ.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε σε διάφορα posts να γίνεται σφαγή στην "ποδιά" του ιδιώτη με διαφωνίες για το αν είναι καλός η κακός, αν πρέπει να ερθει ή όχι και άλλα τέτοια θέματα. Ας δούμε λοιπόν τι τρέχει με αυτή την ιστορία.
Πριν συνεχίσω θέλω να επισημάνω ότι είμαι κατά της έλευσης του ιδιώτη, όχι τόσο για υπηρεσιακούς λόγους αλλά για εθνικούς, με την έννοια ότι δεν συμφωνώ με την οποιαδήμποτε μορφή ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιοι επικαλούνται την έλευση του, παρουσιαζοντας τον ως σωτήρα!!! γιατί; επειδή περιμένουν να κάνει το αυτονόητο!!!!! αυτό που χρόνια τώρα θα μπορούσαν να κάνουν οι κατά καιρούς κυβερνήσεις και διοικήσεις.
- ποιότητα μεταφοράς
- συχνότητα δρομολογίων
- συστηματικοί έλεγχοι
- τιμές που να προσφέρουν κοινωνικό χαρακτήρα
- πειθαρχικό για τους κακούς υπαλλήλους
- ποινική δίωξη για τους κακούς επιβάτες που καταστρέφουν συρμούς και σταθμούς
- κλπ κλπ κλπ.
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
Πρέπει να έρθει ο κουμπάρος των κουμπάρων δηλαδή για να λυθούν τα ζητήματα αυτά;
Γιατί σας κάνουν μερικούς να νομίζετε ότι τον έχουμε πραγματικά τόσο μεγάλη ανάγκη;;;
Ας δούμε κάποια πράγματα ακόμα:
Κανένας μα κανένας ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΣ σιδηρόδρομος σε ολόκληρο τον κόσμο δεν παρουσιάζει κέρδη. Μόνο τα εμπορικά έχουν κέρδη. Τι θα πει αυτό; πως αν δωθεί ο Προαστιακός και όποια άλλη επιβατική γραμμή, αυτό θα γίνει γιατί θα το δώσουν πακέτο με τα εμπορικά. με λίγα λόγια. Δεν τρελένεται και κανένας να το πάρει το "μαγαζί". θα το πάρει απο ανάγκη, χαλάλι για το εμπορικό κομμάτι. Και μη βλέπουν μερικοί με παρωπίδες. Άντε να έρθει ο ιδιώτης και ήρθε!!!! Μετά απο αυτό τι;;;; ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ οτι όλα καλά. ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ οτι όλα έστρωσαν. Γιατί να μην ΥΠΟΘΕΣΩ και εγω οτι θα πει: δεν τραβάει το μαγαζάκι, ουστ, ΛΟΥΚΕΤΟ ( αφου όλοι ξέρουν ότι είναι ελλιματικό). Όλοι περιμένουμε και θέλουμε το καλύτερο, το χειρότερο όμως το βλέπει κανείς;
Σταματήστε πια να παρομοιάζετε τον ΟΣΕ με ΟΤΕ και Ολυμπιακή και την ιδιωτικοποίηση που έγινε εκεί. Συγκρίνετε μαγαζιά γωνία, με δεύτερο υπόγειο σε κακόφημη περιοχή (όπως έχουν καταντήσει οι κυβερνώντες τον ΟΣΕ)
Αν δεν κάνω λάθος (αν γνωρίζει κάποιος ας με διορθώσει) στη Βρετανία οι σιδηρόδρομοι έγιναν ιδιωτικοί και μετά απο κάποιο διαστημα κρατικοποιήθηκαν πάλι. Αφου απέδιδαν τόοοοοοσο πολύ γιατι δεν τους κράτησε ο ιδιώτης εκεί;;;;;
Κλείνοντας θα ήθελα  να σας πω αυτό:
Μέχρι στιγμής μόνο διερευνητικό ενδιαφέρον υπάρχει. τίποτα το σοβαρό τίποτα το έντονο. οι δικοί μας είναι αυτοι που πιέζουν να το δώσουν (αυτό δε σας λέει τίποτα παπαγαλάκια; αν ήταν τόσο ΓΑΜΑΩ ουρά θα κάνανε ποιος θα το αγοράσει). Και δυστυχώς για όλους μας αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος να του το φορτώσουν θα υποβαθμίζουν όλο και περισσότερο την αξία και την προσφορά του.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top