O.SY. BUS DRIVERS ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2002...!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2002...!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2002...!!!

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 12 Απριλίου 2011 | 6:43 μ.μ.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα απο συνάδελφο ότι κατά το 2ο τρίμηνο του 2002, όσοι απο εμάς είχαν εργαστεί τα ρεπό τους, είναι πιθανό για κάποια απο αυτά να μην έχουν λάβει τα αντίστοιχα ένσημα. Αναζήτησα την αιτία αυτού του προβλήματος (στα κεντρικά γραφεία... της Ε.ΘΕ.Λ), όμως δεν έλαβα σαφή απάντηση. Το επίσης "ωραίο" είναι ότι σύμφωνα με το συνδικαλιστή Γκολιανόπουλο, (τον οποίο και συνάντησα εκεί), το συνδικάτο γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα, όμως... Συζητώντας με το Γιώργο Σταμούλο, στο γραφείο ανθρωπίνων πόρων, με παρότρυνε να ανατρέξω στα αποδεικτικά παρουσίας μου, την εν λόγω περίοδο και σε περίπτωση που διαπιστώσω "διαφορά" ενσήμων να κάνω αίτηση για να τα λάβω. Αναρωτήθηκα τι μπορεί να κάνει ο συνάδελφος που πιθανά δεν έχει κρατήσει αρχείο με τις μισθοδοσίες και γιατί δεν έγινε αυτόματα η διόρθωση, (για όλους όσοι θίχτηκαν), είτε απο την Ε.ΘΕ.Λ, είτε απο το Ι.Κ.Α, τη στιγνή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Η απαντηση του ήταν ότι το θέμα θα έπρεπε να έχει λυθεί πιθανά απο το Ι.Κ.Α.
Πέραν του ποιός φταίει περισσότερο ή λιγότερο, όσοι έχετε αρχείο μισθοδοσίας και παρουσιών, ανατρέξτε στην περίοδο - 2ο τρίμηνο του 2002 - και σε έλεγχο της καρτέλας ενσήμων της αντίστοιχης περιόδου.
Για την ιστορία σας αναφέρω ότι ο συνάδελφος που κατέθεσε στη γραμματεία αίτηση καταμέτρησης, είχε ο ίδιος μετρήσει 12 λιγότερα ένσημα για το συγκεκριμένο τρίμηνο.

Σπεύσατε...

ΠΗΓΗ - Πρωτοβουλία Οδηγών Ε.ΘΕ.Λ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top