O.SY. BUS DRIVERS ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΕΓΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΕΓΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΕΓΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 | 11:07 π.μ.

Χθες Σαββάτο 2.4.2011 στην Θεσσαλονίκη δύο γυναίκες ελεγκτές του Ο.Α.Σ.Θ ξεφτίλισαν στην κυριολεξία 25 περίπου άτομα του κινήματος ΕΠΙΒΑΤΕΣ Θεσσαλονίκης (της γνωστής ομάδας αναρχικών) που εισβάλλουν στα λεωφορεία και δημιουργούν αναίτια επεισόδια τον τελευταίο καιρό στην πόλη.

Οι τζαμπατζήδες όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτή τη φορά ούτε η αστυνομία , ούτε η security του Οργανισμού , ούτε οι οδηγοί ή άλλοι αγανακτισμένοι επιβάτες από τις παράνομες αυτές δράσεις πήραν πρωτοβουλία.

Πρωταγωνιστές στην όλη ιστορία ήταν δύο γυναίκες, μάλιστα δύο νεαρές γυναίκες του σώματος ελεγκτών των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης .Συγκεκριμένα:Σε δύο λεωφορειακές γραμμές (Καλαμαριάς και Άνω Τούμπας) γύρω στις 15.00 επιβιβάστηκαν δύο ομάδες των 15 ατόμων από τους γνωστούς ταραξίες της πόλης της Θεσσαλονίκης που επιμένουν να μην κάνουν το αυτονόητο.

Δηλαδή να κόβουν εισιτήριο παρόλο που εδώ και δύο μήνες η λαθροεπιβίβαση αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα. Για κακή τους τύχη και στα δύο λεωφορεία επιβιβάστηκαν μόνες τους 2 κοπέλες ελέγκτριες οι οποίες ευγενέστατα προσπάθησαν να κόψουν πρόστιμα στους παραβάτες για μη κατοχή εισιτηρίου στα πλαίσια της εργασίας τους. Αυτοί αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους και έτσι οι δύο γυναίκες επικοινωνώντας με τα οικεία αστυνομικά τμήματα οδήγησαν τις ομάδες των τζαμπατζήδων στα αστυνομικά τμήματα Τούμπας και Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά αντίστοιχα για εξακρίβωση στοιχείων.Παρόλο που οι ταραξίες απειλούσαν θεούς και δαίμονες (με μηνύσεις κ.λ.π.) έβαλαν τελικά την ουρά στα σκέλια και ρεζιλεμένοι απεχώρησαν από τα αστυνομικά τμήματα μετά από τρείς περίπου ώρες, με τα πρόστιμα στο χέρι και με την απειλή δίωξης για ποινικό αδίκημα κατ’ εξακολούθηση (μερικοί από αυτούς), με τα κεφάλια κατεβασμένα και παραδομένοι στις φρούδες υποσχέσεις «κάποιων» για δήθεν νομικές καλύψεις και υποστήριξη.

Οι παραβάτες (φοιτητές στην πλειοψηφία) αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον νόμο εφόσον ο Οργανισμός ασκήσει έγκληση σε βάρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες για διευθέτηση του ζητήματος και λήξη των παραπάνω περιστατικών με την πληρωμή των προστίμων. Όμως η λογική επιβάλλει ότι θα πρέπει να αναζητηθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι οι οποίοι εξωθούν σε έκνομες ενέργειες τέτοιου τύπου τα παιδιά αυτά τα οποία σε μερικές περιπτώσεις είναι και ανήλικα.
Το θέαμα και στα δύο αστυνομικά τμήματα ήταν πράγματι τραγικό να βλέπεις νέα παιδιά που παρασυρόμενα και υποκινούμενα από κάποιους έχουν μπλέξει σε νομικές και δικαστικές περιπέτειες.

Να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις ο εισαγγελέας υπηρεσίας δεν έλαβε καθόλου υπ όψη του τις απειλές για παράνομη κατακράτηση των τζαμπατζήδων αφού όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις ,των περασμένων εβδομάδων, έκρινε ότι σαφώς δεν μπορεί μια κοπέλα η οποία ασκεί την εργασία της, να κατακρατήσει και μάλιστα παράνομα 15-20 άτομα. Απεναντίας μάλιστα στο ένα περιστατικό σημειώθηκε πρόβλημα με τον οδηγό (ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο) από την ταραχή που υπέστη κατά την διάρκεια του συμβάντος.


ΠΗΓΗ - ΤΡΟΛΕΑΤΖΗΣ ΗΛΠΑΠ®
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top