O.SY. BUS DRIVERS ΣΕΛΜΑ - ΜΕΤΡΟ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΣΕΛΜΑ - ΜΕΤΡΟ

ΣΕΛΜΑ - ΜΕΤΡΟ

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 | 11:31 μ.μ.

Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,

Στις 24/08/2010 ο δικηγόρος Αλέξιος Παπαστάυρου εκπροσωπώντας την POTAMITISVEKRIS LAW PARTNERSHIP απέστειλε στον Πρόεδρο Μιχαλόπουλο Σ. προσφορά για παροχή νομικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα εργατικές αγωγές σχετικά με τις περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων, ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινές διαταγές.
Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της εταιρείας ώστε να αποφασιστεί η ανάθεση των παραπάνω εργασιών στην συγκεκριμένη εταιρεία δικηγόρων, η εισήγηση έγινε αποδεκτή από τα μέλη του συμβουλίου (αρ. απόφ. 1003 της 24/09/2010) και δυστυχώς το σωματείο ενημερώθηκε μόλις χθες!
Τονίζουμε ότι όλες οι παραπάνω υποθέσεις προέκυψαν λόγω της αντεργατικής επίθεσης που μας εξαπολύθηκε εδώ και μήνες από τη σημερινή Διοίκηση στο όνομα της περίφημης εξυγίανσης. Παραδόξως η ανωτέρω απόφαση του Δ.Σ. ανέθεσε τις υποθέσεις στην εν λόγω δικηγορική εταιρεία με συνολικό κόστος 80.850 ευρώ!
Ερωτούμε αν συμβάλει στην εξυγίανση η ανάθεση με υψηλό κόστος σε εξωτερικό συνεργάτη – δικηγόρο τη στιγμή που η εταιρεία διαθέτει νομικό τμήμα αποτελούμενο από 6 δικηγόρους.

Συνάδελφοι, η εκδίκαση της αγωγής κατά των παράνομων περικοπών των αποδοχών μας θα πραγματοποιηθεί στις 04/05/2011, η οποία και κοστολογήθηκε από την POTAMITISVEKRIS για 12.000 ευρώ!
Η διορισμένη από την κυβέρνηση Διοίκηση μίσθωσε εξωτερικό φιλεργοδοτικό δικηγόρο, απαξιώνοντας τη νομική υπηρεσία της εταιρείας με την δικαιολογία να αποφευχθεί η αντιπαράθεση μεταξύ συναδέλφων. Παρόλα αυτά να θυμίσουμε πως σε όλες τις αντιδικίες μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης παρίσταται πάντα και εκπρόσωπος από το νομικό τμήμα της εταιρείας.

Κύριε Μιχαλόπουλε, η σπατάλη του δημοσίου χρήματος από μέρους σας χαρακτηρίζεται τουλάχιστον προκλητική και από όσο γνωρίζουμε με το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο είχατε συνεργαστεί και στον πρότερο ιδιωτικό εργασιακό σας βίο.
Απαιτούμε να αποσύρεται άμεσα την απόφαση για μίσθωση εξωτερικού δικηγόρου ώστε να συμβάλλεται επιτέλους και εσείς στον εξορθολογισμό της διαχείρισης των οικονομικών της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που εμμένετε στην παραπάνω απόφασή σας, να αναλάβετε προσωπικά και το αντίστοιχο κόστος.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top