O.SY. BUS DRIVERS ΑΔΕΔΥ: "Πρωτοφανής αγριότητα από την αστυνομία" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΑΔΕΔΥ: "Πρωτοφανής αγριότητα από την αστυνομία"

ΑΔΕΔΥ: "Πρωτοφανής αγριότητα από την αστυνομία"

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 12 Μαΐου 2011 | 2:02 π.μ.


Για πρωτοφανή αγριότητα κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της, αναφερόμενη στα σημερινά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας 31χρονος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή γενική απεργία, καθώς και τη μεγαλειώδη συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Οι εργαζόμενοι, με τη μαζική συμμετοχή τους διατράνωσαν τη θέλησή τους να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και της τρόϊκας και τα μνημόνια που οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην εξαθλίωση και τη φτώχεια.

Η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την πρωτοφανή αγριότητα, τον αυταρχισμό και τη βία που χρησιμοποίησε και σήμερα η κυβέρνηση για να κάμψει τους αγώνες των εργαζόμενων και να διαλύσει την απεργιακή πορεία στην Αθήνα.

Ο τραυματισμός δεκάδων διαδηλωτών, και ιδιαίτερα ο σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή στο κεφάλι από γκλομπς των αστυνομικών δυνάμεων, μας παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους τραυματισμένους συναδέλφους και εύχεται τη γρήγορη ανάρρωσή τους.

Είναι φανερό ότι η σημερινή επίδειξη δύναμης από τις ειδικές δυνάμεις καταστολής αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση στα πλαίσια προώθησης και του νέου μνημονίου έχει αποφασίσει το «σπάσιμο» των κεφαλιών των διαδηλωτών και των παιδιών μας.

Ο αυταρχισμός και τα μέσα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάμψουν τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.

Ο αγώνας θα είναι διαρκείας.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ».

Zougla.gr

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top