O.SY. BUS DRIVERS ΟΑΣΑ: «ΓΚΑΖΙ» ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΟΑΣΑ: «ΓΚΑΖΙ» ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ...

ΟΑΣΑ: «ΓΚΑΖΙ» ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ...

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 17 Μαΐου 2011 | 6:19 μ.μ.

Με γοργές κινήσεις ολοκληρώθηκαν από τις υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων οι κινήσεις που απαιτούνταν από πλευράς τους προκειμένου να προωθηθούν οι μετατάξεις, εθελούσιες και υποχρεωτικές, των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Το σύνολο των διαδικασιών από το υπουργείο Υπ.Με.Δι. ολοκληρώθηκε από την προηγούμενη Τετάρτη κα πλέον το «μπαλάκι» τις ευθύνης βρίσκεται στο… τερέν των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών που θα πρέπει να κινηθούν με ταχύτητα ώστε οι μετατάξεις των 1440 εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες να γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου το κόστος τους να μην επιβαρύνει τις ελλειμματικές συγκοινωνίες που πασχίζουν για την βελτίωση των οικονομικών τους.

Κύκλοι του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επισημαίνουν με έμφαση πλέον ότι τώρα τα συναρμόδια υπουργεία θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, ωστόσο εξέφραζαν επιφυλάξεις για το κατά πόσον αυτό μπορεί να γίνει πριν από την παρέλευση τεσσάρων μηνών.

--- Στην Βουλή οι διοικήσεις των νέων φορέων

Οι αλλαγές στις αστικές συγκοινωνίες θα βρεθούν στη πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος σε ότι αφορά το υπουργείο Μεταφορών τις επόμενες μέρες. Ειδικότερα, εντός του ερχόμενου δεκαημέρου η αρμόδια επιτροπή της Βουλής αναμένεται να εξετάσει την έγκριση των νέων Διοικήσεων που θα τοποθετηθούν στον ΟΑΣΑ καθώς στους δυο φορείς, Ο.ΣΥ. και ΣΤΑ.ΣΥ., που προκύπτουν μετά τις συγχωνεύσεις. 
της Μάρως Τσαντήλα

ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top