O.SY. BUS DRIVERS Ανακοίνωση"ΣΕΛΜΑ" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανακοίνωση"ΣΕΛΜΑ"

Ανακοίνωση"ΣΕΛΜΑ"

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 21 Μαΐου 2011 | 11:02 π.μ.

Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,

Εχθές πραγματοποιήθηκε η πρώτη ετήσια απολογιστική Γ.Σ. η οποία δεν κατάφερε να βρεθεί σε απαρτία. Οπότε θα ακολουθήσει εκ νέου σύγκληση Γ.Σ. για τον χρόνο της οποίας θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση.
Το γεγονός πως δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη απαρτία προβληματίζει έντονα καθώς μέχρι σήμερα έχουμε όλοι βιώσει την άκρως αντεργατική συμπεριφορά της σημερινής διοίκησης με παράνομες περικοπές, άδικες απολύσεις, μετατάξεις, εργολάβους κ.α.
Επομένως, η απουσία της πλειοψηφίας των εργαζομένων από την Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση θεωρείται αδικαιολόγητη και μπορεί να εκληφθεί ή ως πλήρη αδιαφορία ή ως συναίνεση.
Επίσης, έντονο προβληματισμό αλλά και ανησυχία μας προκαλούν τα περιστατικά τραμπουκισμών από διευθυντές και προϊσταμένους προς απλούς εργαζόμενους με πρόσφατο το χθεσινό συμβάν σε διοικητικό τμήμα της εταιρείας και η απαράδεκτη στάση των διοικούντων απέναντι στα ακραία αυτά φαινόμενα.
Γιατί παρά τις καταγγελίες η σημερινή διοίκηση της εταιρείας σφυρίζει αδιάφορα;
Εμείς παρόλα αυτά δεν προτρέπουμε κανέναν εργαζόμενο να πάρει το νόμο στα χέρια του, όμως προειδοποιούμε για τελευταία φορά πως αν η διοίκηση δεν πάρει θέση το σωματείο θα πράξει τα δέοντα για να προστατεύσει τους εργαζόμενους με τα μόνα όπλα που διαθέτει, απεργίες, παραστάσεις διαμαρτυρίας στο υπουργείο, καταλήψεις κ.α.





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top