O.SY. BUS DRIVERS Ανακοίνωση.. ΜΕΤΡΟ-ΣΕΛΜΑ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανακοίνωση.. ΜΕΤΡΟ-ΣΕΛΜΑ

Ανακοίνωση.. ΜΕΤΡΟ-ΣΕΛΜΑ

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 | 7:45 μ.μ.

 
Ανακοίνωση


Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ οι εκπρόσωποι της τρόικας απαιτούν εκ νέου «ψαλίδισμα των πρόσθετων παροχών (υπερωρίες, συμμετοχή σε επιτροπές, ομάδες εργασίας) στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, λουκέτα σε φορείς αλλά και σε ζημιογόνες ΔΕΚΟ και είσοδο ιδιωτών σε συγκοινωνιακούς οργανισμούς όπου παρατηρείται το φαινόμενο να υποχωρούν τα έσοδα παρά την μεγάλη αύξηση των εισιτηρίων».
To σωματείο θεωρεί υποχρέωση του να ενημερώσει για τα εξής:
Η εταιρεία Τεχνική Άνοδος για την συντήρηση των εκδοτικών και επικυρωτικών μηχανημάτων υπέγραψε το 2008 διετές συμβόλαιο έναντι 250.000 ευρώ, ενώ το νέο τους συμβόλαιο ανέρχεται στο ποσό των 210.000 ευρώ και έχει ισχύ για ένα μόνο έτος.
Για την εταιρεία ΠΥΡΣΟΣ το προηγούμενο διετές συμβόλαιο σχετικά με την φύλαξη των γραμμών 2 και 3 ανέρχονταν στο ποσό των 1.580.000 ευρώ. Η νέα σύμβαση που υπογράφει μετά από απόφαση Δ.Σ. χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων των εργαζομένων, ανέρχεται στο ποσό των 1.710.000 ευρώ με χρονική διάρκεια ενός έτους.
Ο παραλογισμός που ξεκίνησε με τις απολύσεις των συναδέλφων μας που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες δημιουργώντας τεράστια κενά και συνεχίζεται με την ξέφρενη εισροή εργολάβων απαιτούμε να σταματήσει άμεσα.
Ακόμη αναρωτιόμαστε ποιος πήρε την απόφαση να προβεί σε τέτοιου είδους αδικαιολόγητες και παράλογες ενέργειες (απολύσεις – μετατάξεις) στο μόνο υγιές και αναπτυσσόμενο μέσο με σκοπό να το μετατρέψει σε προβληματικό.
Ζητάμε να επιστρέψει άμεσα η άρτια καταρτισμένη υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων γιατί τα έσοδα έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Απαιτούμε να φύγουν άμεσα οι ακριβοπληρωμένοι εργολάβοι και καταγγέλλουμε για πολλοστή φορά τη σημερινή διοίκηση για τις παράνομες αποφάσεις που λαμβάνει στα Δ.Σ. χωρίς τη παρουσία των εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων.



ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top