O.SY. BUS DRIVERS Έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού

Έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 | 8:03 μ.μ.


Έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των "Αγανακτισμένων" πολιτών για την αυριανή κινητοποίησή τους η οποία φιλοδοξούν να είναι πιο δυναμική από όλες όσες έχουν οργανώσει τις τελευταίες 21 μέρες που είναι στους δρόμους.
Οι "Αγανακτισμένοι" έχουν προαναγγείλει τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις για τις 7 το πρωί της Τετάρτης που θα εκτείνονται από το Συνταγμα μέχρι το Παναθηναϊκό Σταδιο και την στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό από οπου θα επιχειρήσουν να περικυκλώσουν την Βουλή.
"Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα", αναφερουν στο ψήφισμά τους που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα του κινήματος στο διαδίκτυο.
Στο ψήφισμα αναφέρεται επίσης: " Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα".
Τα μέλη του κινήματος των "Αγανακτισμένων" έχουν αποφασίσει να παραμείνουν αύριο στον δρόμο για 24 ώρες και να προχωρήσουν σε καταναλωτικό μποϊκοτάζ ενώ απευθύνουν κάλεσμα και στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας να κατέβει στους δρόμους μαζί τους.
Το απόγευμα, στις 17.00, οι "Αγανακτισμένοι" διοργανώνουν "δοκιμαστική" προσυγκέντρωση στο Μοναστηράκι και πορεία προς τη Βουλή, όπου σκοπεύουν να μείνουν όλη τη νύχτα για να είναι έτοιμοι, αύριο το πρωί για τον αποκλεισμό της.
Και χθες Δευτέρα οι διαδηλωτές ήταν πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τους στην πλατεία Συντάγματος εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Συνθήματα, ελληνικές σημαίες και πολιτιστικά δρώμενα, δίνουν άλλο "χρώμα" στις κινητοποιήσεις του "αγανακτισμένου" πλήθους!

Mega Γεγονότα
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top