O.SY. BUS DRIVERS Χάος από τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Χάος από τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί

Χάος από τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 | 9:52 π.μ.

Σε κλοιό χιλιάδων ταξί βρίσκονται το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", λόγω των κινητοποιήσεων των οδηγών ταξί, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που πραγματοποιούν από σήμερα.

Δεκάδες ταξιδιώτες βρίσκονται στον κλοιό των κινητοποιήσεων, καθώς δεν μπορούν να προσεγγίσουν στο αεροδρόμιο και το λιμάνι.
Δεκάδες ταξιδιώτες βρίσκονται στον κλοιό των κινητοποιήσεων, καθώς δεν μπορούν να προσεγγίσουν στο αεροδρόμιο και το λιμάνι.
Ειδικότερα, περίπου 2.000 ταξί έχουν ακινητοποιηθεί κατά μήκος της Αττικής οδού από το Κορωπί προς το αεροδρόμιο αφήνοντας μόνο μία λωρίδα ανοιχτεί, ενώ περισσότερα από 500 ταξί βρίσκονται κατά μήκος της Ακτής Ποσειδώνος στο λιμάνι στο Πειραιά. Επίσης στην Ακτη Ξαβεριου, όπου δενουν τα κρουαζιεροπλοια, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη μετακίνηση των τουριστών με τα πούλμαν.
Η ουρά στην Αττική Οδό προς το αεροδρόμιο φτάνει τα 2 χιλιόμτερα.
Δεκάδες ταξιδιώτες βρίσκονται στον κλοιό των κινητοποιήσεων, καθώς δεν μπορούν να προσεγγίσουν στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, αλλά και τουρίστες που δεν μπορούν να μετακινηθούν προς κέντρο της Αθήνας.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, δήλωσε στην "Κοινωνία Ωρα Mega", ότι είναι μία πάρα πολύ κακή εξέλιξη αυτή και ένας λάθος τρόπος διαμαρτυρίας σε μία κρίσιμη στιγμή για τον τουρισμό. "Είναι ζημιά σε κάθε ελληνική οικογένεια ο αποκλεισμός στο λιμάνι και το αεροδρόμιο από τα ταξί", δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.
Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος κατέστησε σαφές ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν και κάλεσε για άλλη μια φορά τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να ανακαλέσει την απόφασή του και να αρχίσει διάλογος με βάση το προεδρικό διάταγμα.
Οι οδηγοί ταξί διαμαρτύρονται για την απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση, να προχωρήσει άμεσα στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, μη λαμβάνοντας υπόψη του το προεδρικό διάταγμα που προωθούσε ο προκάτοχός του στο υπουργείο, Δημήτρης Ρέππας και με το οποίο είχαν συμφωνήσει οι ιδιοκτήτες.


Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top