O.SY. BUS DRIVERS Έκλεψαν εκδοτήριο της ΕΘΕΛ... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έκλεψαν εκδοτήριο της ΕΘΕΛ...

Έκλεψαν εκδοτήριο της ΕΘΕΛ...

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 | 8:58 μ.μ.

Πυροβολισμοί στον αέρα για εκφοβισμό

Φόβο και τρόμο προκαλούν οι συνεχείς επιθέσεις ληστών στο Κέντρο της πόλης των Αχαρνών ακόμη και μέρα μεσημέρι. Στόχος αυτή την φορά ήταν το εκδοτήριο της ΕΘΕΛ στην Πλατεία Καράβου...



Στις 5 το μεσημέρι ένας άντρας με ακάλυπτο το πρόσωπο του πλησίασε τον πωλητή των εισιτηρίων και με την απειλή όπλου κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Αυτό που προκαλεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι πως ο δράστης μόλις ολοκλήρωσε το «έργο» του πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και έφυγε σαν… κύριος, πεζός! Φυσικά κανείς δεν προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, καθώς είχε παρατεταμένο το περίστροφο.

Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ η οποία έδωσε σήμα για να πραγματοποιηθεί έρευνα στην περιοχή, ενώ και η ίδια έσπευσε να αναζητήσει τον θρασύτατο και σίγουρα αδίστακτο «ληστή του Καράβου».

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη πλατεία, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστη καθώς είναι κομβικό σημείο για τις λεωφορειακές γραμμές, υπάρχουν αρκετές καφετέριες τριγύρω, ενώ πολλά παιδιά βρίσκουν τον χώρο να «δραπετεύσουν» από τις γύρω πολυκατοικίες παίζοντας με τα ποδήλατα τους δίπλα στο σιντριβάνι. Όπως αντιλαμβάνεστε «παρά τρίχα» δεν θρηνήσαμε θύματα.

Είναι πολλοί εκείνοι που τον τελευταίο καιρό σπεύδουν να δικαιολογήσουν την αύξηση των ληστειών, ρίχνοντας το βάρος στην οικονομική κρίση. Διαφωνούμε, καθώς ένας άνθρωπος που απειλεί με το όπλο του να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή μόνο πεινασμένος δεν είναι. Αντίθετα είναι ένας κοινός επαγγελματίας κλέφτης.

ΠΗΓΗ tro-ma-ktiko.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top