O.SY. BUS DRIVERS ΓΣΕΕ: Κραχ στην απασχόληση - φόβος νέων μέτρων... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΓΣΕΕ: Κραχ στην απασχόληση - φόβος νέων μέτρων...

ΓΣΕΕ: Κραχ στην απασχόληση - φόβος νέων μέτρων...

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 | 3:19 μ.μ.

«Κραχ της απασχόλησης» δείχνουν τα οικονομικά στοιχεία, είπε ο πρόεδρος της ΓΣΣΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος φοβάται ότι η κυβέρνηση μπορεί να ξεφουρνίσει και νέα εισπρακτικά μέτρα για να καλύψει τη μαύρη τρύπα στις υποχρεώσεις που ανέλαβε απέναντι στην τρόικα.
«Με το πίτσι πίτσι και χωρίς καμιά θεσμική υπόσταση θέλουν να ξηλώσουν το σύστημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων», είπε για τις ανακοινώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου περί των ειδικών επιχειρησιακών συμβάσεων και δήλωσε πως η σύγκρουση των συνδικάτων με την κυβέρνηση είναι διαρκής και ο αγώνας τους μαραθώνιος.
Για το αυριανό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο άγαλμα του Βενιζέλου, τόνισε ότι θα είναι μαζικό, αγωνιστικό και ειρηνικό και θα γίνει πορεία με κατεύθυνση προς το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.
Την αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης εξέφρασαν ο γ.γ. της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γαβρίλης.
Ανεργία 26% πανελλαδικά το 2012 προέβλεψε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Σάββας Ρομπόλης, με βάση τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του Ινστιτούτου. Οι άνεργοι θα κυμανθούν από 700.000 μέχρι 1.100.000.
Σε ανυποχώρητο αγώνα «για να απαλλαγούν από τον παρασιτισμό και τη σαπίλα του καπιταλισμού, από το σύστημα εκμετάλλευσης, βίας, καταπίεσης, που υπερασπίζουν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ., το ΛΑΟΣ, η Μπακογιάννη και όλοι, όσοι έχουν κορόνα στο κεφάλι τους την Ε.Ε.», κάλεσαν τους εργαζομένους στελέχη του ΠΑΜΕ (Γιώργος Πέρρος, Σωτήρης Ζαριανόπουλος), τα οποία έδωσαν συνέντευξη Τύπου.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top