O.SY. BUS DRIVERS ΑΔΕΔΥ: Οχι στις αλλαγές στο δημόσιο - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΑΔΕΔΥ: Οχι στις αλλαγές στο δημόσιο

ΑΔΕΔΥ: Οχι στις αλλαγές στο δημόσιο

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 | 9:28 μ.μ.

Την έντονη αντίδρασή της στις επιχειρούμενες από την κυβέρνηση αλλαγές στο δημόσιο εκφράζει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΑΔΕΔΥ.

ΑΔΕΔΥ: Οχι στις αλλαγές στο δημόσιο
"Η διεύρυνση του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας, ανοίγει το δρόμο σε μαζικές απολύσεις, οδηγώντας στην ανεργία εργαζόμενους που υπηρετούν για δεκαετίες στο Δημόσιο, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Επίσης, ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει ότι "τα σενάρια για ένα νέο Μισθολόγιο με νέες οριζόντιες και ισοπεδωτικές, εξοντωτικές, περικοπές επιδομάτων, θα οδηγήσουν σε νέα μεγάλη μείωση τα εισοδήματα και τις αποδοχές των Δημοσίων Υπαλλήλων που ήδη κυμαίνονται μεταξύ 25% και 40%".

Στην ανακοίνωση τονίζεται ακόμη πως "οι συγχωνεύσεις και οι καταργήσεις οργανισμών του Δημοσίου, χωρίς σχεδιασμό, θυσία στο βωμό της περικοπής δαπανών, θα προκαλέσουν σημαντικό κοινωνικό κόστος, πλήττοντας κυρίως τα ευρύτερα, φτωχά και μεσαία λαϊκά στρώματα που σε πολλές περιπτώσεις δεν θα έχουν στοιχειώδη πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες".

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ στις 10 του μηνός.

ΠΗΓΗ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top