O.SY. BUS DRIVERS ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κόψτε επιδόματα, προσλήψεις, φως, νερό, τηλέφωνο!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κόψτε επιδόματα, προσλήψεις, φως, νερό, τηλέφωνο!!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κόψτε επιδόματα, προσλήψεις, φως, νερό, τηλέφωνο!!!

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 | 1:08 μ.μ.

Κόψτε τις δαπάνες για φως, νερό, τηλέφωνο και ενοίκια κατά 20%, μειώστε τις υπερωρίες και τις επιχορηγήσεις στους εποπτευόμενους φορείς και εφαρμόστε με αυστηρότητα τις ψηφισθείσες διατάξεις για μείωση κατά 50% του κινήτρου απόδοσης, αναστολή μισθολογικών ωριμάσεων και εφαρμογή του κανόνα μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις έως το τέλος του 2011 και μία προς πέντε το 2012, λέει στους συναδέλφους του υπουργούς ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης με επείγουσα εγκύκλιο που έστειλε στο πλαίσιο κατάρτισης του προσχεδίου προϋπολογισμού του 2012.

Με την εγκύκλιο Σαχινίδη, οι υπουργοί καλούνται να εφαρμόσουν κατά γράμμα τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου, ώστε να μην υπάρξουν και νέες περιπέτειες με την τρόικα, η οποία αναμένει με την επάνοδό της στις 14 Σεπτεμβρίου μια πρώτη εικόνα του προσχεδίου προϋπολογισμού του επόμενου έτους με σαφή αποτύπωση των προσπαθειών περαιτέρω περιστολής των δαπανών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στον περιορισμό των προσλήψεων ορισμένου χρόνου κατά 50% φέτος και κατά επιπλέον 10% το 2012, αλλά και στον υπολογισμό του ακριβούς αριθμού όσο και της δαπάνης από τις υποχρεωτικές αποχωρήσεις προσωπικού (μόνιμου - αορίστου χρόνου) μέχρι το τέλος του 2011. Οι εκτιμήσεις του μισθολογικού κόστους θα γίνουν πάντως με βάση το ισχύον μισθολόγιο, καθώς το νέο δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί και αναμένεται να τροποποιηθούν με το τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού.
Στο μέτωπο των λειτουργικών δαπανών τα υπουργεία θα πρέπει να λάβουν υπ' όψιν τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου για μείωση των δαπανών για υπερωρίες μέσω της αύξησης των ωρών εργασίας από 37,5 σε 40, καθώς και μείωση του ανωτάτου ορίου πραγματοποίησης ωρών απογευματινής απασχόλησης.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top