O.SY. BUS DRIVERS Στις 5.00 οι αποφάσεις για την απεργία στην καθαριότητα - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στις 5.00 οι αποφάσεις για την απεργία στην καθαριότητα

Στις 5.00 οι αποφάσεις για την απεργία στην καθαριότητα

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 | 3:31 μ.μ.

Επεισοδιακή απεδείχθη η συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματίσει να παραχωρήσει στη 1.00 ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης για το ζήτημα των απορριμάτων καθώς οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα απέκλεισαν τα σημεία όπου αυτή επρόκειτο να δοθεί.

Στις 5.00 οι αποφάσεις για την απεργία στην καθαριότητα
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΠΟΕ - ΟΤΑ έχουν ήδη καθυστερήσει χρονικά και μεταθέσει τοπικά τη συνέντευξη Τύπου του κ. Χάρη Καστανίδη που είχε προγραμματισθεί να αρχίσει στη 1.00 το μεσημέρι στο υπ. Εσωτερικών.
Ωστόσο, και καθώς η κατάληψη που βρισκίοταν σε εξέλιξη στο Υπουργείο δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της συνέντευξης εκεί, αυτή επιχειρήθηκε να δοθεί στα παρακείμενα του Υπουργείου γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, στην οδό Δραγατσανίου
Την απόπειρα ματαίωσαν οι απεργοί που έσπευσαν να καταλάβουν και αυτό το χώρο.
Προς στιγμήν επικράτησε η πρόταση η συνέντευξη να δοθεί από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, σκέψη που γρήγορα απορρίφθηκε αφενός για λόγους θεσμικούς αλλά και επειδή οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα συνέχισαν το "κυνηγητό" φθάνοντας έως και στην Ιπποκράτους.
Τελικά η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 5.00 το απόγευμα στη Βουλή και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. Εναλλακτικά, οι αποφάσεις της κυβέρνησης για την αποκομιδή των σκουπιδιών θα γίνουν με ανακοίνωση.
Στις 5.00 οι αποφάσεις για την απεργία στην καθαριότητα
Νωρίτερα, ένταση επικράτησε στο κτήριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, όταν περίπου 150 εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ εισέβαλαν στο χώρο που πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου.
Στις 5.00 οι αποφάσεις για την απεργία στην καθαριότητα
Οι συνδικαλιστές κατέλαβαν το κτήριο φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου, αποδοκίμασαν τους δημάρχους και εκσφενδόνισαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.
Εξω από το κτήριο της ΚΕΔΕ βρίσκονται περίπου 500 εργαζόμενοι οι οποίοι περιφρουρούν το χώρο.


ΠΗΓΗ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top