O.SY. BUS DRIVERS Σε απεργία κατεβαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στη Βρετανία - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σε απεργία κατεβαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στη Βρετανία

Σε απεργία κατεβαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στη Βρετανία

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 | 9:51 μ.μ.

Σε 24ωρη απεργία στις 24 Νοεμβρίου αποφάσισε να κατέβει το μεγαλύτερο συνδικάτο του δημόσιου τομέα στη Βρετανία, που μαζί με άλλα περίπου 10 συνδικάτα, αντιδρούν έντονα στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος που προωθεί η κυβέρνηση.

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Τα μέλη του σωματείου Unison ενέκριναν την πραγματοποίηση της απεργίας με συντριπτική πλειοψηφία, κλιμακώνοντας την πίεση στους συναρμόδιους για τη μεταρρύθμιση υπουργούς.
Ανακοινώνοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το Unison, το οποίο αριθμεί 1,1 εκατομμύρια μέλη, κατέστησε σαφές ότι μαζί με τις άλλες συνδικαλιστικές ηγεσίες, αντιτίθενται στην η αναθεωρημένη κυβερνητική πρόταση, που "δεν γίνεται αποδεκτή".
Τις ερχόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσουν τις θέσεις τους τα συνδικάτα στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Εάν αυτά ακολουθήσουν την τάση στο δημόσιο τομέα, τότε η Βρετανία θα γνωρίσει τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων δεκαετιών, εκτιμούν πολιτικοί παρατηρητές στο Λονδίνο.
Στο Unison ανήκουν εργαζόμενοι στην δημόσια υγεία, στην κοινωνική πρόνοια, στην αποκομιδή των απορριμμάτων και άλλους σημαντικούς τομείς.
Αναμένεται σύντομα μια ανακοίνωση του συνδικάτου που θα αναφέρεται στις κινητοποιήσεις του και μετά την 24η τρέχοντος μηνός.
 
 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top