O.SY. BUS DRIVERS O 29ος κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας στον ΣΚΑΪ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » O 29ος κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας στον ΣΚΑΪ

O 29ος κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας στον ΣΚΑΪ

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 | 8:35 μ.μ.

Το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό, και κοινωνικό γεγονός της χρονιάς, έρχεται στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την ιστοσελίδα skai.gr.
Αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 09.00 το πρωί δίνεται η εκκίνηση του 29ου κλασικού μαραθώνιου της Αθήνας.
Το μεγάλο γεγονός που τιμούν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του στίβου και πάνω από 20 χιλιάδες ανθρώπων από 96 διαφορετικές χώρες που δήλωσαν συμμετοχή και θα λάβουν μέρος στον αγώνα, θα καλύψει και φέτος αποκλειστικά και ζωντανά η τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν την έναρξη στις 8.30 θα προβληθεί μία εκπομπή «Pre game» με πληροφορίες για όλα όσα θα ακολουθήσουν .

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ θα είναι ο Αριστοτέλης Παπαπάνος όπου μαζί με τοuς καλεσμένους του θα κάνει τη μετάδοση του μαραθωνίου.
Ρεπόρτερ από το αθλητικό και ελεύθερο ρεπορτάζ θα δώσουν το κλίμα, τις εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν στο Μαραθώνα αλλά και γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα γίνει ο τερματισμός.

Όλοι οι τεχνικοί και με όλα τα μέσα που διαθέτει ο σταθμός θα καλύψουν την μετάδοση του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου μεταξύ των οποίων και εικόνες από το ελικόπτερο.

Ο ΣΚΑΪ στις 13 Νοεμβρίου δίνει «το παρών» στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο. Εργαζόμενοι από τον ΣΚΑΙ, πολλοί φίλοι και συνεργάτες θα συμμετάσχουν στον αγώνα για τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Με σύνθημα «Τσιγάρο; Τρέχω να το κόψω στα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος», ενώνουμε φέτος τις δυνάμεις μας, ώστε να αναδειχθεί ένα σημαντικό μήνυμα: Η ανάγκη για άμεση διακοπή του καπνίσματος και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, είναι ένας αγώνας, που συνδέεται άμεσα με τις έννοιες της υγείας και της άθλησης, αλλά ταυτόχρονα της θέλησης, της προσπάθειας και της κατάκτησης του στόχου.


ΠΗΓΗ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top