O.SY. BUS DRIVERS Συνεχίζεται το αλαλούμ με την εφεδρεία - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Συνεχίζεται το αλαλούμ με την εφεδρεία

Συνεχίζεται το αλαλούμ με την εφεδρεία

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 | 9:31 μ.μ.



Ο τραγέλαφος της εφεδρείας, βάζει το προσεχές διάστημα ΟΤΑ, ΑΕΙ, ΝΠΔΔ, και άλλες κρατικές δομές που μπλοκάρουν τη διαδικασία, στο μικροσκόπιο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.
Ο Δημήτρης Ρέππας σε αποκλειστική δήλωση του στον ΑΝΤ1, απέφυγε να σχολιάσει την απρόθυμη στάση των υπηρεσιών, κατέστησε όμως σαφές ότι ο «αναίμακτος» χαρακτήρας των παρεμβάσεων στο δημόσιο, εξαρτάται από το αν θα αρθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. 
Από την ποιοτική ανάλυση των δεδομένων που υπάρχουν στην ειδική βάση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκύπτει ότι 298 Δήμοι, 338 ΝΠΔΔ, 7 Ανεξάρτητες Αρχές, 291 υπηρεσιακές μονάδες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ΑΕΙ, είτε δεν έχουν εντοπίσει ούτε έναν υπάλληλο που να εμπίπτει στις διατάξεις της εφεδρείας, είτε δεν έχουν καταχωρήσει ακόμη τα στοιχεία των αποχωρήσεων.
Με φόντο τις χαμηλές πτήσεις στην εφεδρεία, συνεχίζεται η προετοιμασία όλων των σχεδίων για το επιτελικό κράτος σε στενή συνεργασία με τους γάλλους ειδικούς της Task Force, καθώς τα μνημονιακά χρονοδιαγράμματα για τη διοικητική μεταρρύθμιση είναι ασφυκτικά. Μέσα στην εβδομάδα το αρμόδιο Υπουργείο θα ανακοινώσει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τους εμπειρογνώμονες του γαλλικού κράτους.
Επιπλέον εντός του Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί το επιχειρησιακό σχέδιο για την αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα νέα ευέλικτα οργανογράμματα υπουργείων και δημόσιων φορέων.
Κρίσιμη πάντως θεωρείται η επισκόπηση από την τρόικα των στοιχείων της εφεδρείας και της πορείας των προωθούμενων διαρθρωτικών αλλαγών στο κράτος, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιανουαρίου.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top