O.SY. BUS DRIVERS Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε και κλείδωσε παιδί με ειδικές ανάγκες μέσα στο λεωφορείο... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε και κλείδωσε παιδί με ειδικές ανάγκες μέσα στο λεωφορείο...

Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε και κλείδωσε παιδί με ειδικές ανάγκες μέσα στο λεωφορείο...

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 | 11:43 π.μ.

Δύο ώρες ξεχασμένος μέσα στο ΚΤΕΛ και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι. Ο λόγος για ένα 14χρονο μαθητή με ειδικές ανάγκες, που έμεινε μόνος του κλειδωμένος μέσα σε ένα λεωφορείο, επειδή ο οδηγός τον…
ξέχασε!

Όπως έγινε γνωστό, το ΚΤΕΛ ήταν συμβεβλημένο με το Εργαστήρι Εδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Πύργου και είχε την υποχρέωση να επιστρέφει τα παιδιά στα σπίτια τους στην περιοχή Βυτινέικα τα μεσημέρια.

Τα παιδιά κατέβηκαν πράγματι στον προορισμό τους, εκτός από ένα, το οποίο έπρεπε να κατέβει τελευταίο στο Λευκοχώρι Γαστούνης. Ο οδηγός, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτη» της Ηλείας, το… ξέχασε.

Πήγε σε πάρκινγκ στην Αμαλιάδα, πάρκαρε και έφυγε.Ευτυχώς για καλή τύχη του παιδιού, κάποιος περαστικός τον είδε που έκανε βόλτες στον διάδρομο του λεωφορείου και κουνούσε ένα χαρτομάντηλο και αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές.

Η μητέρα του, η οποία στην αρχή σκέφτηκε ότι το παιδί καθυστέρησε σε κάποια γιορτή του σχολείου, είναι έξαλλη. Ενημέρωσε αμέσως την διευθύντρια και αναμένεται να αποδοθούν ευθύνες.

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top