O.SY. BUS DRIVERS ΣΕΛΜΑ: Ανακοίνωση Προέδρου "Αντώνη Σταματόπουλου" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΣΕΛΜΑ: Ανακοίνωση Προέδρου "Αντώνη Σταματόπουλου"

ΣΕΛΜΑ: Ανακοίνωση Προέδρου "Αντώνη Σταματόπουλου"

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 | 4:23 π.μ.


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Συνάδελφοι...




Καταρχήν σας ενημερώνουμε ότι όσοι τεχνίτες μεταβαίνετε σε μια υπηρεσία με υπηρεσιακά οχήματα, σε περίπτωση ατυχήματος, δεν καλύπτεστε από τη διοίκηση η οποία επιρρίπτει σε σας τις ευθύνες και όχι σε όποιον σας δίνει την εντολή να κάνετε την εργασία αυτή.

Αυτό καταδεικνύεται και από πρόσφατο συμβάν. Επίσης έχουν επανειλημμένως κτυπηθεί και νοσηλευθεί συνάδελφοι κατά τον έλεγχο κομίστρου, ο δε διευθυντής τους τούς μέμφεται κιόλας αντί να τους προστατεύσει.

Ακόμα και στις παράλογες αξιώσεις και μηνύσεις επιβατών και άλλων εναντίον σταθμαρχών και λοιπού προσωπικού η διοίκηση τους εγκαταλείπει στο έλεος της ελληνικής «δικαιοσύνης» ακάλυπτους.

Από τις επαφές μας προκύπτει ξεκάθαρα ότι η διοίκηση βγάζει συσσωρευμένα απωθημένα και μίσος για την πλειονότητα των συναδέλφων της ΑΜΕΛ. Άλλωστε οργιάζουν διώξεις προσωπικού που δεν υποκύπτουν σαν δούλοι σε συγκεκριμένα στελέχη που καταχρώνται κατά το δοκούν του «διευθυντικού δικαιώματος». Αποτυπώνεται αυτή η τρομοκράτηση στις επιχειρούμενες χαλκεύσεις των οργανογραμμάτων, κανονισμών, μετακινήσεων και σχεδόν κάθε άλλης διοικητικής πράξης.

Ο προετοιμαζόμενος κανονισμός περιλαμβάνει μονομερείς μετακινήσεις (που ως γνωστόν πάντα διέπονταν από ευνοιοκρατικά κριτήρια) και στημένες απολύσεις. Υπάρχει ήδη καταγγελία για διευθυντή που επιδίωκε την ενοχοποίηση συναδέλφου για κλοπή εργαλείου προτείνοντας να τοποθετηθεί στο αμάξι του!!!

Το οργανόγραμμα στο πνεύμα «διαίρει και βασίλευε» δημιουργεί μια άνιση μεταχείριση σε όλους τους τομείς (μισθολογικά, εργασιακά, ειδικοτήτων κτλ.) μεταξύ υπαλλήλων της ίδιας εταιρεί¬ας, δημιουργώντας κόντρες και προστριβές μεταξύ εργαζομένων που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα στην ουσία!!

Στο πνεύμα των προηγούμενων εντάσσεται και η μεταφορά των συναδέλφων στο αμαξοστάσιο του Ελαιώνα. Μια μεταφορά πρόχειρη, βιαστική και επικίνδυνη μιας και η συγκοινωνία είναι δύσκολη και η περιοχή γενικά είναι γεμάτη αγέλες επικίνδυνων σκύλων και λοιπών κινδύνων, κάτι που βίωσε στο πετσί του και ο διευθυντής μελετών.

Αυτοί που πήραν την απόφαση της μεταφοράς όμως κάθονται στα ωραία τους γραφεία και κυκλοφορούν με ασφάλεια και πολυτέλεια, επιδεικνύοντας με τη στάση τους μια αλαζονική αδιαφορία για τη σωματική μας ακεραιότητα. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε, για αυτούς είμαστε απλά αριθμοί…

Η πολιτεία οφείλει να πάρει θέση. Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί. Δεν θα ανεχτούμε καμιά δυσμενή και αναξιοκρατική μεταχείριση. Δεν θα ανεχτούμε να γίνουμε σκλάβοι στην γαλέρα που μας ετοιμάζουν. Στην τρομοκρατία και την επιχειρούμενη εξαθλίωση της ζωής μας θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους. Οι αγώνες και η αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται θα είναι η συνεχής απάντησή μας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top