O.SY. BUS DRIVERS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Ε.Λ.Μ.Α.) - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Ε.Λ.Μ.Α.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Ε.Λ.Μ.Α.)

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 | 1:18 π.μ.


Συνάδελφοι,

Σχετικά με το προτεινόμενο, από τη διοίκηση, οργανόγραμμα οι εργατολόγοι που έχει προσλάβει το σωματείο κατέθεσαν τις παρατηρήσεις – προτάσεις μας για το πρώτο εδάφιο που αφορά σε διευθυντικά στελέχη. Έτσι τμηματικά θα μελετηθούν όλα τα εδάφια και θα κοινοποιούνται στην διοίκηση, η οποία με τη σειρά της θα τα προωθεί στο αρμόδιο υπουργείο με την προϋπόθεση ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι εργαζόμενοι.
Παράλληλα συνεχίζεται η μελέτη του προτεινόμενου κανονισμού εργασίας και με τον ίδιο τρόπο θα συνθέσουμε τις αντιπροτάσεις μας μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Συνάδελφοι, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα εργασιακά μας προβλήματα και το «εγώ» μας και κοιτάζοντας ακριβώς δίπλα μας θα δούμε μεγάλη δυστυχία, φτώχια και πείνα. Οι άστεγοι της πόλης μας πολλαπλασιάζονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και εν όψει χιονιά αντιμετωπίζουν πλέον έντονο πρόβλημα επιβίωσης.
Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να συλλέξουμε οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο στους δυστυχισμένους αυτούς συνανθρώπους μας και καλούμε όσους συναδέλφους έχουν την ευαισθησία αλλά και την δυνατότητα να προσφέρουν (είδη ρουχισμού κτλ.) να προσέρχονται στην αίθουσα του ΣΕΛΜΑ.
Όσοι από τους συναδέλφους αδυνατούν λόγω βαρδιών να προσέλθουν στο σωματείο μπορούν να τηλεφωνούν και επιτροπή εργαζομένων θα περνάει από τους κατά τόπους σταθμούς για την συλλογή των προσφορών σας.




Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΑΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top