O.SY. BUS DRIVERS Τελεσίγραφο της τρόικας για τα εργασιακά - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τελεσίγραφο της τρόικας για τα εργασιακά

Τελεσίγραφο της τρόικας για τα εργασιακά

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 | 4:01 μ.μ.



Σε μείζον πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται η μείωση των επικουρικών συντάξεων και οι αλλαγές στις μισθολογικές απολαβές στον ιδιωτικό τομέα καθώς η τρόικα επιμένει στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, του κατώτατου, αλλαγές σε επιδόματα και ωριμάσεις κυρίως όσον αφορά τις ΔΕΚΟ και τράπεζες.

Όσον αφορά τις επικουρικές είπαν ότι οι μειώσεις έπρεπε να έχουν γίνει ήδη ζητώντας από τον υπουργό Εργασίας να προχωρήσει, κάτι για το οποίο είναι αντίθετη η ΝΔ. Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου εργασίας, πρόκειται για μία πολύ σκληρή διαπραγμάτευση η οποία θα συνεχιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα.

Η κυβέρνηση φέρεται να προτείνει τριετές πάγωμα των μισθών στη χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται (ωριμάσεις, επιδόματα κλπ) και περικοπές σε μισθολόγια που έχουν διαμορφωθεί μέσω κλαδικών συμβάσεων. Κύκλοι του υπουργείου κάνουν λόγο για «συνταγή διάλυσης της κοινωνίας» από την τρόικα με αμφίβολης αποτελεσματικότητας ως προς τα αναμενόμενα αποτελέσματα από επιβολή φόρων και εισφορών. Αλλά και βίαιη μεταβολή οικονομικών και κοινωνικών δεδομένων.

greekznews.blogspot.com/
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top