O.SY. BUS DRIVERS Πύκνωση δρομολογίων ζήτησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πύκνωση δρομολογίων ζήτησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού

Πύκνωση δρομολογίων ζήτησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 | 1:38 μ.μ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Δημήτρη Δημητρίου είχε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης με αντικείμενο τα προβλήματα στις λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν την πόλη...

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Δήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας και Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς.


Ο Σταύρος Κασιμάτης αναφέρθηκε στα οξυμένα συγκοινωνιακά προβλήματα του Κορυδαλλού, αφού μετά την κατάργηση των γραμμών προς Αθήνα και τη μείωση των δρομολογίων, οι υπάρχουσες γραμμές τόσο προς τον Σταθμό ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω, όσο και προς Πειραιά παρουσιάζουν ακόμα μεγαλύτερη μείωση.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι από τα 18 λεωφορεία που εξυπηρετούσαν το 2010 τις γραμμές προς Πειραιά σήμερα έχουν μειωθεί σε 14 με συνέπεια την αύξηση του χρόνου παραμονής του επιβατικού κοινού στις στάσεις.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την πύκνωση των δρομολογίων και γενναία ενίσχυση των λεωφορειακών γραμμών μέχρι την κατασκευή του Μετρό, υπογραμμίζοντας ότι ο Κορυδαλλός βρίσκε-ται ακόμα σε συγκοινωνιακή απομόνωση από την υπόλοιπη Αθήνα και εξυπηρετείται αποκλειστικά από τα λεωφορεία.

Αντίστοιχα προβλήματα εξέφρασαν όλοι οι Δήμαρχοι. Ο κ. Δημητρίου απάντησε ότι υπάρχει μείωση του προσωπικού, γίνεται προσπάθεια να αναδιοργανωθούν οι λεωφορειακές γραμμές και δεσμεύθηκε 
ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για πύκνωση των δρομολογίων.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top