O.SY. BUS DRIVERS «Μνημονιακή» αύξηση 25% στα εισιτήρια των Αστικών Συγκοινωνιών!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Μνημονιακή» αύξηση 25% στα εισιτήρια των Αστικών Συγκοινωνιών!!!

«Μνημονιακή» αύξηση 25% στα εισιτήρια των Αστικών Συγκοινωνιών!!!

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 | 11:20 μ.μ.


Την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων μέχρι τον Ιούνιο προβλέπει το κείμενο του νέου Μνημονίου, που συμφώνησε η κυβέρνηση με την Τρόϊκα. Επιπλέον, το νέο Μνημόνιο προβλέπει αύξηση των εισιτηρίων στις Αστικές Συγκοινωνίες και στον ΟΣΕ κατά 25%. Παράλληλα, προβλέπεται το κλείσιμο 200 εφοριών, η κατάργηση φοροαπαλλαγών και του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά.

Τίθεται, επίσης, στόχος για είσπραξη 2 δισ. ευρώ από... ληξιπρόθεσμες οφειλές -εντός του έτους- και δρομολογούνται εκτεταμένοι έλεγχοι σε μεγάλες φορολογικές υποθέσεις, που αφορούν κυρίως φυσικά πρόσωπα με σημαντική ακίνητη περιουσία.

Για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών το νέο Μνημόνιο προβλέπει ότι μόνον όσα πιστωτικά ιδρύματα υποβάλλουν βιώσιμα σχέδια άντλησης κεφαλαίων θα λάβουν «δημόσια στήριξη», ενώ τα υπόλοιπα θα οδηγηθούν σ΄ εξυγίανση και πιθανόν κλείσιμο.

Οι κοινές μετοχές, που θα αποκτήσει το Δημόσιο, θα συνοδεύονται με δικαίωμα ψήφου, εάν η συμμετοχή των ιδιωτών μετόχων είναι πολύ μικρή.

Ο χρόνος διακράτησης των μετοχών από το Δημόσιο θα κυμαίνεται από 2 έως 5 χρόνια. Μετά ή θα τις επαναγοράσουν οι Τράπεζες ή το Δημόσιο θα δικαιούται να τις πουλήσει στην αγορά.
Πηγή: ΑΠΕ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top