O.SY. BUS DRIVERS Δ.Τ.:«Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ» - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δ.Τ.:«Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ»

Δ.Τ.:«Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ»

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 | 2:31 μ.μ.


Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ για τον καλύτερο σχεδιασμό της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των κατοίκων της πόλης μας
Ο Δήμος Αχαρνών εκτιμώντας τα νέα δεδομένα στην πόλη μας θέτει ως πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης από το δίκτυο Μέσων Μαζικής Μετακίνησης.
Ως νέα δεδομένα εκτιμώνται η συνένωση των δύο πρώην Δήμων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων, η ανάγκη στήριξης της ένταξης του Ολυμπιακού Χωριού στον οικιστικό και κοινωνικό ιστό της πόλης, η ανάγκη βελτιωμένης σύνδεσης όλων των περιφερειακών περιοχών (Βαρυμπόμπη, Εργατικές, Αγία Aννα, Πάτημα Πλαβούκου, Aγιος Ιωάννης Ρώσος κ.λπ) με τα βασικά σημεία της πόλης, το εμπορικό κέντρο, το Δημαρχείο και τους Σταθμούς ΟΣΕ και Προαστιακού. Παράλληλα έχουν ληφθεί υπόψη οι προτάσεις που κατέθεσαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της πόλης.
Το πλαίσιο του προτεινόμενου σχεδιασμού για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της πόλης, συζητήθηκε σήμερα 9/2/2012 σε συνάντηση στα γραφεία του ΟΑΣΑ μεταξύ του Δημάρχου κ. Σ. Ντούρου, του Προέδρου του ΟΑΣΑ κ. Δ. Δημητρίου του Αντιδημάρχου κ. Π. Αναγνωστόπουλου, και του μέλους του ΔΣ του ΟΑΣΑ και πρώην Δημοτικού Συμβούλου κ. Σπύρου Βρεττού.
Από τη συνάντηση προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα για επανασχεδιασμό σημαντικού μέρους των δρομολογίων και διαδρομών και τέθηκε άμεσο χρονοδιάγραμμα δράσεων ώστε στις αρχές Μαρτίου να τεθεί υπόψη του ΔΣ και των Δημοτών το νέο δίκτυο εξυπηρέτησης.
Συνολικά από τον προτεινόμενο σχεδιασμό, εκτιμάται ότι η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση θα βελτιωθεί σημαντικά καθώς θα διευκολυνθεί η πρόσβασή των περισσότερων περιοχών προς το εμπορικό και διοικητικό κέντρο της πόλης καθώς και προς τους σταθμού του ΟΣΕ και του Προαστιακού.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top