O.SY. BUS DRIVERS Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ - επιχείρηση απεγκλωβισμού "ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ - επιχείρηση απεγκλωβισμού "ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO"

Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ - επιχείρηση απεγκλωβισμού "ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO"

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 | 3:27 μ.μ.

Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ - επιχείρηση απεγκλωβισμού : Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ένας νεαρός άνδρας, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αγίος Νικόλαος, το πρωί της Πέμπτης.Ευτυχώς, ο οδηγός του συρμού
Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ένας νεαρός άνδρας, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αγίος Νικόλαος, το πρωί της Πέμπτης. Ευτυχώς, ο οδηγός του συρμού κατάφερε να τον σταματήσει εγκαίρως. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει. Το γεγονός προκάλεσε την τροποποίηση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ κι έτσι τα τρένα κινούνται από Αττική προς Πειραιά και από Ανω Πατήσια προς Κηφισιά. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού από τις γραμμές του ΗΣΑΠ στο σταθμό Αγ. Νικολάου. Στο σημείο έχουν σπεύσει 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Η κυκλοφορία των συρμών του ΗΣΑΠ προς Κηφισιά έχουν διακοπεί.



 
ΠΗΓΗ - tanea.gr
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top