O.SY. BUS DRIVERS ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ - ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ - ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ»

ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ - ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ»

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 | 8:59 μ.μ.

Με ένα αιφνιδιασμό της τελευταίας στιγμής από την τρόικα που φαίνεται πως αποδέχθηκε η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, κλειδώνει τελικά η συμφωνία με τους δανειστές που θα βυθίσει περαιτέρω στην ύφεση της χώρας.
Και αυτό διότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την σκληρότητα των δανειστών θα βιώσουν στο πετσί τους και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, καθώς θα χάσουν την «μονιμότητα» την οποία ουσιαστικά απολάμβαναν, αλλά και ένα μεγάλο μέρος εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Μάλιστα, όπως γράψαμε και νωρίτερα το μέτρο της άρσης της μονιμότητας θα περάσει με νομοθετική πράξη!!!
ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ - ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» Η οριστική συμφωνία για τα νέα μέτρα
Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες συγκλίνουν πως τρόικα και κυβέρνηση Παπαδήμου έχουν φτάσει σε συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική πρόταση, με τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί να είναι μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
Διασώζεται η μετενέργεια, αναβάλλεται για το ένα εξάμηνο το κόψιμο στα ειδικά μισθολόγια, και το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού, Θα υπάρξει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 20 με 22% ενώ για τις επικουρικές συντάξεις θα δοθούν στους αρχηγούς τρία εναλλακτικά σενάρια: α) κόψιμο μεσοσταθμικά κατά 15% των επικουρικών, β) περικοπή κατά 5% των επικουρικών και παράλληλη μείωση κατά 10% των κύριων συντάξεων ή αντίστροφα και γ) ψαλίδι 15 έως 20% στις κύριες συντάξεις.
Να σημειωθεί, πως οι πληροφορίες θέλουν κόψιμο στις συντάξεις ακόμη και 20% σε όσες ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ, απόφαση που αν τελικά επικυρωθεί θα είναι τουλάχιστον κατάπτυστη, αφού θα αφορά ανθρώπους που επί δεκαετίες πλήρωναν τις υπέρογκες κρατήσεις τους στο κράτος για να πάρουν στα γεράματά τους μια αξιοπρεπή σύνταξη... Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πέσει μεγάλο τσεκούρι στις υψηλές συντάξεις κυρίως της ΔΕΗ και του ΟΤΕ...
Ιδωμεν...


Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top