O.SY. BUS DRIVERS Eurobank: Εμείς έχουμε μόλις 335 εκατ. ευρώ από τα 11 δισ…προς προβληματικές ΔΕΚΟ (πχ ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, κλπ) - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Eurobank: Εμείς έχουμε μόλις 335 εκατ. ευρώ από τα 11 δισ…προς προβληματικές ΔΕΚΟ (πχ ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, κλπ)

Eurobank: Εμείς έχουμε μόλις 335 εκατ. ευρώ από τα 11 δισ…προς προβληματικές ΔΕΚΟ (πχ ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, κλπ)

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 8:23 μ.μ.

Στα μόλις 335 εκατ. ευρώ ανέρχεται η έκθεση της Eurobank όσον αφορά τον τραπεζικό δανεισμό προς προβληματικές ΔΕΚΟ με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, σε σύνολο που εκτιμάται σε περίπου 11 δισ. ευρώ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Τράπεζας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν ότι διευρύνεται η περίμετρος του PSI+ έτσι ώστε να περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων ο τραπεζικός δανεισμός, ύψους κατ’ εκτίμηση περίπου € 11 δισ., προς προβληματικές ΔΕΚΟ (πχ ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, κλπ) με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων η Eurobank EFG διευκρινίζει:

Η έκθεση της Eurobank EFG στη συγκεκριμένη κατηγορία δανείων / ομολόγων ανέρχεται σε € 335 εκατ. Επομένως, η Τράπεζα θα έχει σχετικά περιορισμένη επίπτωση στα κεφάλαιά της από την ένταξή αυτών των δανείων / ομολόγων στην περίμετρο του PSI+.»
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top