O.SY. BUS DRIVERS ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Kατάληψη στον ΟΣΕ"‏ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Kατάληψη στον ΟΣΕ"‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Kατάληψη στον ΟΣΕ"‏

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 8:14 μ.μ.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 6/2/12
Με απόφαση της συνέλευσης μας την Πέμπτη 2/2/2012 προχωρήσαμε σήμερα σε συμβολική κατάληψη του κτηρίου του ΟΣΕ στην Καρόλου. Στη συγκέντρωση ....
που πραγματοποιήθηκε,αποφασίσαμε να προχωρήσουμε από αύριο Τρίτη 7/2/2012 06.00, σε ολοκληρωτική κατάληψη διαρκείας του κτηρίου της Διοίκησης.


Απαιτούμε:

1.- Να αρθούν όλες οι εφεδρείες που έχουν κοινοποιηθεί σε σιδηροδρομικούς. Να ανακληθούν οι απολύσεις του προσωπικού των κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
2.- Να αποδοθούν άμεσα τα παρανόμως παρακρατηθέντα από τη μισθοδοσία μας.
Να σταματήσουν τα σχέδια κυβέρνησης – τρόικας για ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της συντήρησης τροχαίου υλικού και όλων των φιλέτων του σιδηροδρόμου.

Καλούμε τους σιδηροδρομικούς των άλλων συγκροτημάτων να πάρουν ανάλογες αποφάσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους που πλήττονται από τη ληστρική πολιτική της κυβέρνησης, Ε.Ε. &ΔΝΤ, να συντονιστούμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που οδηγεί τη χώρα σε διάλυση και τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση. Παράλληλα, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις υπερασπιζόμενοι τα δίκαια αιτήματα τους.

Καλούμε τους επιβάτες του τρένου να συστρατευτούμε για ενιαίο, δημόσιο, εκσυγχρονισμένο και ασφαλή σιδηρόδρομο σε όλη τη χώρα, με οικονομικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο,ένα σιδηρόδρομο που θα εξυπηρετεί το κοινωνικό σύνολο και τις λαϊκές ανάγκες.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ



ΠΗΓΗ.



  


Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top