O.SY. BUS DRIVERS Λαθρομετανάστες «κατασκήνωσαν» στο σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξανδρούπολης - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Λαθρομετανάστες «κατασκήνωσαν» στο σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξανδρούπολης

Λαθρομετανάστες «κατασκήνωσαν» στο σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξανδρούπολης

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 | 10:09 μ.μ.


Καταγράφονται σκηνές «τρίτου κόσμου», καθώς λαθρομετανάστες έχουν εγκατασταθεί υπαίθρια επί μέρες στον ΟΣΕ Αλεξανδρούπολης
Καταγράφονται σκηνές «τρίτου κόσμου», καθώς λαθρομετανάστες έχουν εγκατασταθεί υπαίθρια επί μέρες στον ΟΣΕ Αλεξανδρούπολης
«Υπαίθρια κατασκήνωση» μοιάζει εδώ και μέρες ο σιδηροδρομικός σταθμός της Αλεξανδρούπολης, καθώς δεκάδες είναι οι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει το χώρο του ΟΣΕ, περιμένοντας να επιβιβαστούν σε αμαξοστοιχίες με προορισμό την Αθήνα.
Οι σκηνές θυμίζουν κυριολεκτικά τρίτο κόσμο. Οι λαθρομετανάστες πλένουν τα ρούχα τους στη βρύση που βρίσκεται δίπλα στο σταθμό, τα οποία στη συνέχεια απλώνουν για να στεγνώσουν στα προστατευτικά κάγκελα.
 
Σε όλο το μήκος των γραμμών που γίνεται η επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών από τα τρένα, οι παράνομοι μετανάστες που βγαίνουν από τα κέντρα κράτησης με το προσωρινό έγγραφο παραμονής στη χώρα μας, πλένουν και απλώνουν την «μπουγάδα» τους, προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια των κατοίκων της περιοχής, των επιβατών αλλά και των τουριστών.
 
Την ίδια ώρα και λόγω της αύξησης του φαινομένου της διέλευσης λαθρομεταναστών από την ελληνοτουρκική μεθόριο, κατά τους θερινούς μήνες, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, επισημαίνει την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα των τμημάτων συνοριακής φύλαξης.
 
 
24h NewsRoom
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top