O.SY. BUS DRIVERS "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ"... Νέο μήνυμα Σόιμπλε εν όψει των εκλογών - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ"... Νέο μήνυμα Σόιμπλε εν όψει των εκλογών

"ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ"... Νέο μήνυμα Σόιμπλε εν όψει των εκλογών

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 | 10:24 μ.μ.


Νέο μήνυμα Σόιμπλε εν όψει των εκλογώνΜήνυμα προς την Αθήνα για εφαρμογή των δεσμεύσεων της χώρας την επομένη των εκλογών έστειλε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, προειδοποιώντας για τις συνέπειες που θα είχε η μη συμμόρφωση της επόμενης κυβέρνησης στις υποχρεώσεις της χώρας.
«Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα», υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός. Επισήμανε ακόμη ότι αν στις κάλπες της Κυριακής ο ελληνικός λαός εκλέξει μια πλειοψηφία που δεν σεβαστεί τις υποχρεώσεις θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες, προσθέτοντας μάλιστα ότι η συμμετοχή στην Ε.Ε. είναι μια «εκούσια απόφαση», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Υποστήριξε ακόμη ότι τα αποτελέσματα τόσο των ελληνικών, όσο και των γαλλικών εκλογών δεν θα έχουν καμία ουσιαστική επίπτωση στη γερμανική οικονομική πολιτική, ενώ αναφερόμενος στην Ισπανία, σημείωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας είναι «στο σωστό δρόμο», αλλά έχει, όπως είπε, ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top