O.SY. BUS DRIVERS Σημάδια εξυγίανσης του ΟΑΣΑ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σημάδια εξυγίανσης του ΟΑΣΑ

Σημάδια εξυγίανσης του ΟΑΣΑ

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 7 Μαΐου 2012 | 9:48 μ.μ.

Τα αποτελέσματα του οργανισμού εμφανίζουν σημάδια εξυγίανσης. Ειδικότερα, το πρώτο 2μηνο του έτους παρατηρούνται περιορισμένες δαπάνες λειτουργίας κατά 18 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω του περιορισμού του δικτύου των λεωφορείων.

Συνολικά το 2012 εκτιμάται ότι το έλλειμμα του ομίλου θα έχει περιοριστεί στα 30 εκατ. ευρώ, από 70 εκατ. ευρώ το 2011. Τα αποτελέσματα προ τόκων, φόρων, αποσβέσεων είναι θετικά για το 2μηνο του 2012, 6 εκατ. ευρώ έναντι 24,9 εκατ. ευρώ έλλειμμα το αντίστοιχο διάστημα του 2011.

Ωστόσο, πληγή για τα οικονομικά του ΟΑΣΑ παραμένει η διακίνηση πλαστών εισιτηρίων, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς εντοπίζονται κυκλώματα διακινητών.

Η διακίνηση πλαστών εισιτηρίων σε συνδυασμό με τη λαθρεπιβίβαση εκτιμάται ότι οδηγεί σε απώλεια εκατομμυρίων ευρώ τις εταιρείες αστικών συγκοινωνιών. Δεν υπάρχει ωστόσο ακριβής εκτίμηση για τον αριθμό πλαστών εισιτηρίων που κυκλοφορούν. «Όπως και με το πλαστό χρήμα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα πλαστά εισιτήρια κυκλοφορούν στην αγορά», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Δημήτρης Δημητρίου.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top