O.SY. BUS DRIVERS Επεκτάσεις Μετρό: Σταδιακά το 2013 σε Ανθούπολη, Ελληνικό και Χαϊδάρι - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Επεκτάσεις Μετρό: Σταδιακά το 2013 σε Ανθούπολη, Ελληνικό και Χαϊδάρι

Επεκτάσεις Μετρό: Σταδιακά το 2013 σε Ανθούπολη, Ελληνικό και Χαϊδάρι

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 | 12:57 μ.μ.


Τα ακριβή χρονοδιαγράμματα των επεκτάσεων του Μετρό της Αθήνας παρουσίασε το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με θέμα τις «Δέκα Προτεραιότητες για την Ανάπτυξη και τον Πολίτη».

Συγκεκριμένα, η επέκταση του Μετρό στην Ανθούπολη (Περιστέρι) θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2013, η επέκταση στο Ελληνικό τον Ιούλιο του 2013 και η επέκταση προς Χαϊδάρι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Αντίστοιχα, η επέκταση της γραμμής 3 «Χαϊδάρι – Πειραιάς» αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόδρομες εργασίες.

Η επέκταση του Τραμ στον Πειραιά θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2012 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2015.

Το 2016 η ολοκλήρωση του βασικού κορμού του Μετρό Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, λόγω αρχαιολογικών ερευνών και ορισμένων οικονομικών προβλημάτων του αναδόχου εμφανίστηκαν σημαντικές καθυστερήσεις στο έργο. Έχει τροποποιηθεί ήδη το χρονοδιάγραμμα, εδώ και ένα χρόνο περίπου, με νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης το Νοέμβριο του 2016.

Ως προς την επέκταση προς Καλαμαριά, ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και τους προσεχείς μήνες θα γίνει η ανακήρυξη του αναδόχου.

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top