O.SY. BUS DRIVERS Ανακοίνωση "Σ.Ε.Λ.Μ.Α" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανακοίνωση "Σ.Ε.Λ.Μ.Α"

Ανακοίνωση "Σ.Ε.Λ.Μ.Α"

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 | 1:38 μ.μ.



Ανακοίνωση


Συνάδελφοι,

Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του διασπαστικού σωματείου ΣΗΕΚ, που αναθεματίζει για άλλη μια φορά συναδέλφους σπέρνοντας μίση και αντιδικίες, δηλώνουμε ηχηρά πως θα σταθούμε απέναντι σε κάθε είδους διαφθορά, παραπληροφόρηση και προσπάθεια εξαπάτησης και διάσπασης των εργαζομένων.
Οφείλουμε την δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε στα εργασιακά μας και με όσα ακόμη έρχονται να είμαστε ενωμένοι για να είμαστε δυνατοί. Και δυνατοί θα παραμείνουμε απομονώνοντας τους εσωτερικούς εχθρούς που απέδειξαν σε βάθος χρόνου ποιοι πραγματικά είναι και τι σκοπιμότητες έχουν.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και επειδή αντιμετωπίζουμε όλα τα μέλη μας ως σκεπτόμενα άτομα και εμπιστευόμαστε τη κρίση τους, παραθέτουμε συνημμένα δύο αρχεία που αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα - ντοκουμέντο συνδικαλιστικής εξαπάτησης και διαφθοράς.

  1. Την από 01.10.2010/739 Επιστολή ΣΕΛΜΑ προς τον τέως πρόεδρο της εταιρείας.
  2. Το από 01.10.2010 Πρακτικό Διμερούς Συμφωνίας για το μισθολογικό – βαθμολογικό καθεστώς των ηλεκτροδηγών.

Χαρακτηρίζουμε τη παραπάνω στάση των τέως και νυν υπογραφόντων – ανάξιων εκπροσώπων εργαζομένων λίαν επιεικώς ανήθικη, αλλά και εκ του αποτελέσματος άσκοπη και ξαναθυμίζουμε για πολλοστή φορά τον άδικο ξυλοδαρμό του προέδρου μας, καθώς και τις νομικές συνέπειες που βαραίνουν ήδη, αλλά και όσες αναμένεται να ακολουθήσουν, τους γνωστούς εδώ και χρόνια ρουσφετολογικά αναβαθμισμένους διασπαστές.

Τέλος, απέναντι στην ασύστολη και ψευδή κατηγορία πως «…υπάρχει θεσμικό όργανο το οποίο δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση για κανονισμό εργασίας», ενημερώνουμε υπεύθυνα πως έχουμε στην κατοχή μας, ως επιχειρησιακό σωματείο, τις προτάσεις που κατέθεσαν η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, το ΣΕΚΕΛΜΑ, το ΣΗΑΜ και το ΣΕΛΜΑ. Στο ερώτημά μας προς τον πρόεδρο της εταιρείας για τις υπόλοιπες προτάσεις των λοιπών σωματείων της ΣΤΑ.ΣΥ, ο ίδιος μας απάντησε πως «δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση έως σήμερα γιατί προφανώς αποδέχονται την πρόταση της διοίκησης»…!!!

Συνάδελφοι, ο συνδικαλισμός δεν αποδεικνύεται με ανακοινώσεις, ψεύδη και απάτες, αλλά με δράσεις. Όλοι στη Γενική Συνέλευση την 01 Σεπτέμβρη 2012 στο ξενοδοχείο STANLEY για να αποφασίσουμε για το μέλλον μας κλειδώνοντας για πάντα τον διεφθαρμένο συνδικαλισμό στο χρονοντούλαπο.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΟΡΟΥ


ΓΙΑ ΤO πρ. Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top