O.SY. BUS DRIVERS Μείωση του εισιτηρίου στο 1 ευρώ ζητούν οι εργαζόμενοι Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μείωση του εισιτηρίου στο 1 ευρώ ζητούν οι εργαζόμενοι Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ!

Μείωση του εισιτηρίου στο 1 ευρώ ζητούν οι εργαζόμενοι Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ!

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 | 6:59 μ.μ.


Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι των μέσων σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ), αντιδρώντας τόσο στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, όσο και στην προωθούμενη αύξηση των εισιτηρίων, στα μέσα μεταφοράς, κατά 25%.

Πραγματοποιώντας σήμερα κοινή σύσκεψη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σειρά κινητοποιήσεων, οι οποίες θα καθοριστούν από κοινή Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/9/2012, χωρίς εκείνες τις ώρες να πραγματοποιηθεί στάση εργασίας.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι σε ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ προχώρησαν ήδη σε κοινές δράσεις ενάντια στις νέες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων, αναρτώντας πανό (η φωτογραφία είναι από τον σταθμό στο Μοναστηράκι) σε κεντρικούς σταθμούς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει διανομή ενημερωτικού έντυπου προς το επιβατικό κοινό!

Οι εργαζόμενοι προτείνουν τη μείωση του ενιαίου εισιτηρίου στο 1 ευρώ, από 1,4 ευρώ που είναι σήμερα και δωρεάν μετακίνηση για τους ανέργους, τους φοιτητές και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Τέλος, καλούν την ΓΣΕΕ να πάρει τώρα αποφάσεις για την έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων, ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Η κοινή ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top