O.SY. BUS DRIVERS Προς 24ώρη απεργία σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Προς 24ώρη απεργία σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου

Προς 24ώρη απεργία σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:12 μ.μ.


Σε 24ωρη απεργία την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό – ΗΣΑΠ - Τραμ).

Ωστόσο, η απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, θα πρέπει να εγκριθεί από τα πρωτοβάθμια σωματεία των τριών συγκοινωνιακών μέσων.

Στην απεργία, εάν τελικά πραγματοποιηθεί, - όπως φαίνεται επί του παρόντος - δεν πρόκειται να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ (ΕΘΕΛ- ΗΛΠΑΠ).

Συνδικαλιστικά στελέχη των Οδικών Συγκοινωνιών εξέφραζαν, μάλιστα, τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς ορισμένων σωματείων της ΣΤΑΣΥ.

Πάντως, τα συνδικάτα της ΟΣΥ αναμένεται να αποστείλουν πρόσκληση στα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για ευρεία σύσκεψη τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο καλύτερου συντονισμού και ενιαίων κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ) αντιδρούν στις νέες περικοπές των αποδοχών τους, υπογραμμίζοντας ότι η μηνιαία μισθοδοσία, ελέω Μνημονίου, έχει μειωθεί έως και 48%!

Επίσης, δηλώνουν αντίθετοι σε κάθε ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των εισιτηρίων, αντιπροτείνοντας μείωση της τιμής στο 1 ευρώ, δηλαδή στα επίπεδα του 2009, αλλά και δωρεάν μετακίνηση για άνεργους, φοιτητές και χαμηλοσυνταξιούχους.

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top