O.SY. BUS DRIVERS Συγκοινωνίες: αυστηροί έλεγχοι από την Δευτέρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Συγκοινωνίες: αυστηροί έλεγχοι από την Δευτέρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Συγκοινωνίες: αυστηροί έλεγχοι από την Δευτέρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:12 μ.μ.

Επιδίωξη η μείωση της μεγάλη αύξησης στην λαθρεπιβίβαση
Εντατικοποιούνται από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου οι έλεγχοι στους κεντρικούς σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς. Ομάδες ελεγκτών θα εργάζονται σε 2 βάρδιες ημερησίως, ενώ εκτός απο τις ώρες αιχμής θα πραγματοποιούν έλεγχους και τις νυχτερινές ώρες.

Στόχος του υπουργείου Υποδομών είναι να περιοριστεί το φαινόμενο της λαθρεπιβίβασης κατά 50% έως το τέλος του έτους και να εξοικονομηθούν απο 12 έως 16 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση. Παράλληλα έως το τέλος Οκτωβρίου θα ληφθούν επιπλέον μέτρα, όπως η δωρεάν παροχή ενός εισιτηρίου για κάθε δέκα ίσης αξίας ακυρωμένα που θα επιστρέφουν οι επιβάτες μόνο στα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποφεύγεται το φαινόμενο της μεταβίβασης εισιτηρίων μεταξύ των χρηστών. Θα δίνεται δυνατότητα έκπτωσης του επιβληθέντος προστίμου όταν πραγματοποιείται άμεση καταβολή επί τόπου ή εντός 10 ημερών ενώ θα οι επιβάτες που θα αγοράζουν δεσμίδες των 10 εισιτηρίων θα απολαμβάνουν έκπτωση επί της αξίας του κομίστρου.

Το υπουργείο ήδη προγραμματίζει το κλείσιμο των σταθμών μέσων σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ) με μπάρες στο πλαίσιο του διαγωνισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα κατακυρωθεί στα μέσα του 2013 και που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στις αρχές του 2014.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top