O.SY. BUS DRIVERS Υπολειτουργεί το σύστημα του ΟΑΣΘ... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Υπολειτουργεί το σύστημα του ΟΑΣΘ...

Υπολειτουργεί το σύστημα του ΟΑΣΘ...

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 | 1:14 π.μ.

Υπολειτουργία του δορυφορικού συστήματος που επιτρέπει στους επιβάτες των λεωφορείων να βλέπουν και να ακούν ποια είναι η επόμενη στάση καταγγέλλει αναγνώστης του "O.SY. BUS DRIVERS" με προβλήμα όρασης, από τη Θεσσαλονίκη.
"Εδώ και λίγα χρόνια στην Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΘ έχει εγκαταστήσει ένα δορυφορικό σύστημα που επιτρέπει στους επιβάτες να βλέπουν και να ακούν ποια είναι η επόμενη στάση. Για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης και τους τυφλούς, όπως εγώ, είναι ένα εργαλείο που μας βοηθά, αφαιρώντας μας άγχος", λέει ο αναγνώστης του "O.SY. BUS DRIVERS", ο οποίος συνεχίζει καταγγέλλοντας.
"Εδώ και 3-4 μήνες το σύστημα αυτό υπολειτουργεί. Η αιτία είναι απλή και ελληνική. Όταν ξεκίνησε αυτό το πρόγραμμα άντλησε τα χρήματα για την εγκατάσταση από την Ε.Ε. Μέχρι εδώ καλά, όμως ήρθε ο καιρός να αναβαθμιστεί, άρα και να δοθούν κάποια χρήματα, τα οποία είναι αρκετά μάλλον αν κρίνω απο την αντιμετώπιση του οργανισμού, που στις επίμονες ερωτήσεις μου είτε κάνουν τον κινέζο είτε λένε πως φταίει ότι έχει συννεφιά".
"Έτσι λοιπόν πότε λέει τις στάσεις, πότε σωπαίνει για ώρες, μπερδεύοντας μας πολλές φορές, μιας  και περιμένουμε να ακούσουμε προκειμένου να κατέβουμε σε σωστή στάση", καταλήγει.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top