O.SY. BUS DRIVERS Έτοιμο για νέες μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις το ΥΠΟΙΚ! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έτοιμο για νέες μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις το ΥΠΟΙΚ!

Έτοιμο για νέες μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις το ΥΠΟΙΚ!

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:12 π.μ.



Έτοιμο για νέες μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις το ΥΠΟΙΚ!

Αποφασισμένο να προχωρήσει σε νέες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων εμφανίζεται το υπουργείο Οικονομικών, αν διαπιστώσει ότι οποιαδήποτε άλλη απόπειρα για να βρει τα 4 δισ. ευρώ που λείπουν από το πακέτο των μέτρων δεν αποδώσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα υψηλά κλιμάκια του ΥΠΟΙΚ έχει δοθεί εντολή σε υπηρεσιακούς παράγοντες του να ξεκινήσουν τηδιαδικασία… εντοπισμού των νέων περικοπών, προκειμένου η κυβέρνηση να είναι έτοιμη, αν η τρόικα απορρίψει κάθε εναλλακτικό μέτρο, να υιοθετηθεί η λύση των νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.
Αυτή τη στιγμή, αυτή η λύση φαντάζει ως η μόνη σοβαρή εναλλακτική, αν και από το Μέγαρο Μαξίμου έχει δοθεί εντολή να εξαντληθεί κάθε άλλη δυνατότητα. Φαίνεται, ωστόσο, ότι τα περιθώρια είναι από ελάχιστα έως ανύπαρκτα.
Γι αυτό και στο οικονομικό επιτελείο προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο και έχουν μπει στη διαδικασία των νέων περικοπών, η οποία έχει αρχίσει να καλλιεργείται και με τις απαραίτητες διαρροές για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα.
Αυτή τη φορά, μάλιστα, όπως λέγεται, τη «νύφη» θα πληρώσουν τα τελευταία εναπομείναντα επιδόματα
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top