O.SY. BUS DRIVERS "O.SY. BUS DRIVERS - ΠΟΣΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" - ΒΙΝΤΕΟ – Κεφαλογιάννης: Τώρα το παίρνει πίσω Ηλίθιοι οι δημοσιογράφοι …όχι οι οδηγοί της "ΕΘΕΛ" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » "O.SY. BUS DRIVERS - ΠΟΣΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" - ΒΙΝΤΕΟ – Κεφαλογιάννης: Τώρα το παίρνει πίσω Ηλίθιοι οι δημοσιογράφοι …όχι οι οδηγοί της "ΕΘΕΛ"

"O.SY. BUS DRIVERS - ΠΟΣΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" - ΒΙΝΤΕΟ – Κεφαλογιάννης: Τώρα το παίρνει πίσω Ηλίθιοι οι δημοσιογράφοι …όχι οι οδηγοί της "ΕΘΕΛ"

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 | 1:26 μ.μ.


ΒΙΝΤΕΟ – Κεφαλογιάννης: Ηλίθιοι οι δημοσιογράφοι …όχι οι οδηγοί!
Προσπάθησε προφανώς να διορθώσει τις δηλώσεις του ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για τους οδηγούς λεωφορείων και για το ότι τους αποκάλεσε ηλίθιους "O.SY. BUS DRIVERS", όμως άνοιξε … νέες πληγές.
Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν του τέθηκε το θέμα είπε το εξής αμίμητο:
Εγώ δεν είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους, εγώ αποκάλεσα ηλίθιους τους δημοσιογράφους που λένε ότι είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους.
Έκανε μάλιστα και μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας λέγοντας ότι στην Αμερική ο δημοσιογράφος βάζει εντός εισαγωγικών τα λεγόμενα καιδεν τα διαστρέφει όπως τον βολεύουν.
Εντός εισαγωγικών λοιπόν, τα λεγόμενα του κ. Κεφαλογιάννη: «Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σ κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία».

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top