O.SY. BUS DRIVERS Η σιωπή των συνδικαλιστών... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η σιωπή των συνδικαλιστών...

Η σιωπή των συνδικαλιστών...

Written By FANTOM DUCK on Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:10 μ.μ.

Όλη η κοινωνία βράζει, όλοι οι κλάδοι εν αναμονή των νέων σκληρών μέτρων, εξαγγέλλουν ο ένας μετά τον άλλο απεργιακές κινητοποιήσεις.

Μόνο οι δικοί μας συνδικαλιστές είναι εξαφανισμένοι, φαίνεται ότι κατανάλωσαν τις δυνάμεις τους μαχόμενοι κατά του κ. Κεφαλογιάννη, την περασμένη Βδομάδα και τώρα δεν αντέχουν να βγουν στο πεζοδρόμιο, όπως κάνουν χιλιάδες κόσμου, εργαζόμενοι και μη!

Οι μεν συνδικαλιστές του Συνδικάτου της ΕΘΕΛ αρκέστηκαν να βγάλουν ένα κάλεσμα, για Δ.Σ. ώστε να αποφασίσουν τη μορφή των απεργιακών κινητοποιήσεων για την Πέμπτη 26/9/2012.

Οι δε δικοί μας του πρώην ΗΛΠΑΠ είναι πολύ απασχολημένοι, αυτό τον καιρό με τα "μαγειρέματα" των ψηφοδελτίων και την τρομοκράτηση του προσωπικού, ώστε να μην χάσουν τις καρεκλίτσες τους, βλέπετε έχουμε εκλογές σε 20 μέρες. (Με αυτό θα ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτηση)

Προχτές στο συντονιστικό, χάθηκε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία!

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη δύναμη, που φαίνεται ότι αποκτά σιγά - σιγά ο Σταματόπουλος, τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος, γιατί βλέπει ένα συνδικαλιστή που μάχεται, που δεν υπολογίζει τίποτα.

Θέλετε τη δύναμη του Αντώνη;
Βγείτε έξω, να σας δούμε να αγωνίζεστε και τότε θα σταθούμε στο πλευρό σας, ως τότε όμως μη μας υποχρεώνετε όταν συναντιόμαστε με συναδέλφους της ΣΤΑ.ΣΥ., να χαμηλώνουμε τα μάτια από ντροπή!

Οι εργαζόμενοι των συγκοινωνιών έδωσαν μάχες στο παρελθόν, έριξαν κυβερνήσεις, μην το ξεχνάτε αυτό, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην τα γκρεμίζετε όλα για μια καρέκλα!


Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top