O.SY. BUS DRIVERS Μπάχαλο για άλλη μια φορά το συντονιστικό των Σωματείων των Μ.Μ.Μ. - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μπάχαλο για άλλη μια φορά το συντονιστικό των Σωματείων των Μ.Μ.Μ.

Μπάχαλο για άλλη μια φορά το συντονιστικό των Σωματείων των Μ.Μ.Μ.

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 | 2:44 μ.μ.




Το συντονιστικό τελείωσε: Τα σωματεία της ΣΤΑ.ΣΥ., προχωρούν μόνα τους σε απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 20-9-2012 και το Συνδικάτο των Εργαζομένων ΟΑΣΑ είπε ότι δεν μπορεί να κατεβάσει τον κόσμο σε απεργία, αν δεν κάνει πρώτα Δ.Σ. και έδωσε ραντεβού για την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 26 του μήνα.

Οι πληροφορίες που φτάνουν μιλούν για ένα ακόμα μπάχαλο, αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, ποιος ο λόγος που συγκάλεσε συντονιστικό το μεγαλύτερο σωματείο του χώρου των Μ.Μ.Μ., το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, αφού όπως όλα δείχνουν δεν είναι έτοιμο να σπάσει τ' αβγά και ως γνωστόν δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά! 

Εκτός αν στις προθέσεις του ήταν να "σπάσει" και την απόφαση των σωματείων της ΣΤΑ.ΣΥ. για απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ξυπνάτε κύριοι σας παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία για να κάνετε κάτι γι' αυτόν τον πολύπαθο κλάδο, μην αφήσετε μικρο κομματικά παιχνίδια να το χαλάσουν.

Όλοι οι εργαζόμενοι "βράζουν" δεν αντέχουν άλλα μέτρα, κάποιοι ξεχνούν ότι ακόμη και τώρα που μιλάμε οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. δεν ξέρουν τι ακριβώς τους έχει περικοπεί, καθώς ακόμα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα εξοφλητικά των μηνών Δεκεμβρίου 2011, Ιανουαρίου, Φεβρουάριου, Μαρτίου του 2012 και το μόνο που κάνουν είναι να πληρώνουν, χωρίς να ξέρουν τι!

Έχω λοιπόν την εντύπωση και την πεποίθηση, ότι κάποιοι δρουν έναντι οργανωμένου σχεδίου, που σκοπό έχει, ν' αφήσουν εκτός κινητοποιήσεων τους Εργαζομένους της Ο.ΣΥ., αν αυτό είναι το σχέδιο σας, λυπάμαι, αλλά σας καταλάβαμε και αφήστε πια την καραμέλα με τα διάφορα παπαγαλάκια σας, ότι δεν αντέχει πια ο εργαζόμενος άλλες κινητοποιήσεις.

Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται το μέλλον, όχι μόνο το δικό μας, αλλά και των παιδιών μας, ότι πρέπει να γίνει, πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ (ΧΘΕΣ), δεν χωράει άλλες αναβολές.

ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top