O.SY. BUS DRIVERS Έγγραφη καταγγελία στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την κλοπή των 120.00από την εταιρεία - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έγγραφη καταγγελία στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την κλοπή των 120.00από την εταιρεία

Έγγραφη καταγγελία στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την κλοπή των 120.00από την εταιρεία

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 10:21 μ.μ.


Συνάδελφοι-σσες,
Πέρασαν σχεδόν 2.5 χρόνια από την περίεργη κλοπή των 120.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας στα κεντρικά της γραφεία και η υπόθεση παραμένει στο σκοτάδι. Ίσως επειδή κάποιοι θέλουν να παραμείνει στο σκοτάδι; Δεν ξέρουμε απλώς αναρωτιόμαστε.

 

 Η Ε.Α.Σ  κατέθεσε το καλοκαίρι  έγγραφο ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης, τη διαλεύκανση της, θέτοντας σειρά ερωτημάτων για την πορεία της έρευνας.
  Κανείς αρμόδιος δεν απάντησε, κανείς δεν ασχολήθηκε.

Το εγγραφο  μπορειτε να το  δειτε εδω 
  Εμείς όμως δεν μείναμε με σταυρωμένα χέρια. Απευθυνθήκαμε στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης  κ. Ρακιτζή και ζητήσαμε τη συνδρομή του για να δούμε τι έχει γίνει σε αυτήν την ιστορία.
Το εγγραφο  θα το  δειτε εδω
Την ώρα που όλοι δεχόμαστε αιματηρές περικοπές μισθοδοσίας δεν μπορεί να μένουν σκοτεινά σημεία σε μια υπόθεση περίεργη που αφορά χρήματα της εταιρείας..
Σύμφωνα με πληροφορίες  δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο χώρο που φυλασσόταν το χρηματοκιβώτιο, δεν ασκήθηκε σίγουρα  καμία διοικητική δίωξη σε κανέναν  και φυσικά ο φοβερός και τρομερός διευθύνοντας μετά από το συμβάν, διεξήγαγε διαγωνισμό για εταιρεία σεκιούριτι αναφέροντας με κάθε λεπτομέρεια το μέγεθος του χρηματοκιβωτίου, το βάρος του, που βρίσκεται κ.λ.π. Το μόνο που δεν έδωσε ήταν ο συνδυασμός.
Τα χρήματα φυσικά ήταν ανασφάλιστα. Άρα δεν επέστρεψαν και ούτε θα επιστρέψουν στα άδεια ταμεία της εταιρείας.
Κατόπιν όλων αυτών:
 Καλούμε το ΔΣ του Συνδικάτου να βοηθήσει επιτέλους και να παράξει οποιαδήποτε βοήθεια με σκοπό τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η απραξία του ήταν και είναι χαρακτηριστική και… παρεξηγητέα.  Πόσες αλήθεια ενέργειες έκανε το προεδρείο με σκοπό το συμφέρον της εταιρείας σε αυτήν την υπόθεση;
 Μάλλον καμία. Σίγουρα καμία. Γιατί; μπορεί να μας απαντήσει;
Ο διευθύνοντας από την άλλη ίσως θα πρέπει να αναμοχλεύσει την υπόθεση πριν σφίξει κι άλλο ο κλοιός γύρω του στην απόδοση διοικητικών ευθυνών(αν υπάρχουν), γιατί ο κλοιός θα σφίξει. Κι εμείς δεν θα του κρατήσουμε το σκαμνί όταν το σκοινί κοπεί.
Ας το κάνουν οι φίλοι του που καθημερινά  εξυπηρετεί και συνδιαλέγεται.
Εννοείται πως για την Ε.Α.Σ το θέμα δεν έχει κλείσει. Αντιθέτως …μόλις άνοιξε. 

                                          Η Γραμματεία της Ε.Α.Σ

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top