O.SY. BUS DRIVERS Πρόοδος επεκτάσεων Μετρό: Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2012 - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πρόοδος επεκτάσεων Μετρό: Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2012

Πρόοδος επεκτάσεων Μετρό: Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2012

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 | 9:50 π.μ.



Το ακριβές χρονοδιάγραμμα της παράδοσης των νέων σταθμών του Μετρό έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών κ. Χατζηδάκης.

Πρόκειται για τις τρεις έτοιμες επεκτάσεις, η παράδοση των οποίων έχει καθυστερήσει λόγω του σκανδάλου της SIEMENS που προκάλεσε μεγάλη καθυστέρηση στην προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος σηματοδότησης. Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, η επέκταση του Μετρό προς Ανθούπολη (σταθμοί Περιστέρι και Ανθούπολη) πρόκειται να παραδοθεί τον Απρίλιο του 2013.

Η επέκταση προς Ελληνικό (σταθμοί Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη και Ελληνικό) τον Ιούλιο του 2013, ενώ η επέκταση προς Χαϊδάρι (σταθμός Αγία Μαρίνα) το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Τους τελευταίους μήνες, και μέχρι την ημερομηνία παράδοσης των επεκτάσεων, αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, δοκιμή και θέση σε λειτουργία του συστήματος σηματοδότησης, η αναβάθμιση του κεντρικού συστήματος σηματοδότησης στο Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, η εγκατάσταση του σχετικού συστήματος σηματοδότησης επί των 17 νέων συρμών (η παραλαβή των οποίων ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες) και τέλος, λίγο καιρό πριν την παράδοση, η δοκιμαστική λειτουργία των επεκτάσεων.

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top