O.SY. BUS DRIVERS ΓΣΕΕ: Παράνομες από το Συμβούλιο της Ευρώπης δυο εργασιακές ανατροπές στην Ελλάδα... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΓΣΕΕ: Παράνομες από το Συμβούλιο της Ευρώπης δυο εργασιακές ανατροπές στην Ελλάδα...

ΓΣΕΕ: Παράνομες από το Συμβούλιο της Ευρώπης δυο εργασιακές ανατροπές στην Ελλάδα...

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 | 10:59 μ.μ.


Ο αγώνας των συνδικάτων ενάντια στις ισοπεδωτικές, αυθαίρετες και παράνομες παρεμβάσεις στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα συνεχίζεται και φέρνει αποτελέσματα, καθώς κρίθηκαν παράνομες από το Συμβούλιο της Ευρώπης εργασιακές ανατροπές στην Ελλάδα επειδή παραβιάζουν κατάφωρα τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη.

Η πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητά την κατάργηση των δύο παρεμβάσεων, τόσο για το θέμα της «δοκιμαστικής περιόδου εργασίας» και την απόλυση χωρίς ειδοποίηση όσο και για τη μείωση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών στα δύο τρίτα του κατώτατου εθνικού μισθού.

Καλούμε την Κυβέρνηση να σεβαστεί και να εφαρμόσει άμεσα τις συστάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς και το Συμβούλιο Επικρατείας, στο οποίο συζητείται στις 2/11/2012 η προσφυγή της ΓΣΕΕ για την αντισυνταγματικότητα των αντεργατικών μέτρων των μνημονίων, να υιοθετήσει τις συστάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο αγώνας των συνδικάτων θα συνεχισθεί με κάθε μέσο και τρόπο (συνδικαλιστικό, πολιτικό και νομικό) για την απόκρουση και την ακύρωση όλων αυτών των αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων που επιβάλλονται στη χώρα μας κατ΄απαίτηση και εκβιασμό των δανειστών.

Επισυνάπτουμε σημείωμα της Νομικής Υπηρεσίας ΕΔΩ



ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top