O.SY. BUS DRIVERS ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 | 12:49 π.μ.


Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, στις 5:52, τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλλαν στον τερματικό σταθμό ΣΕΦ του Τραμ και στη συνέχεια, ενεργοποιώντας γκαζάκια, προκάλεσαν φωτιά στον συρμό που εκείνη τη στιγμή ήταν σταθμευμένος.

Εντός του συρμού, εκείνη την ώρα, υπήρχε μόνο μία επιβάτης και ο οδηγός, οι οποίοι αποβιβάστηκαν εγκαίρως από τον συρμό πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς, ενώ ο οδηγός πρόλαβε και απενεργοποίησε τον παντογράφο ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά και στο ηλεκτρικό σύστημα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Η Πυροσβεστική έφτασε στο σταθμό στις 6:00, ενώ η Αστυνομία έξι λεπτά αργότερα. Στις 6:11 ολοκληρώθηκε από την Πυροσβεστική η κατάσβεση του οχήματος.

Μετά από τον έλεγχο τόσο της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν εντός του συρμού 5 γκαζάκια από τα οποία ενεργοποιήθηκαν μόνο τα δύο. Από την πυρκαγιά ο συρμός υπέστη υλικές ζημιές στο πίσω μέρος του και αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα της αστυνομίας, στις 8:28, ξεκίνησε η διαδικασία απόσυρσής του στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού.

Ο σταθμός στο ΣΕΦ επαναλειτούργησε στις 9:00 και αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία. Οσα καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

  
Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
τηλ. 210 3293205, 210 3293269

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top