O.SY. BUS DRIVERS "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΕΑΣ ΘΕΜΑ: Χορήγηση μεταφερόμενων ημερών ανάπαυσης κατά την 48ωρη απεργία 6 και 7 Νοέμβρη - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΕΑΣ ΘΕΜΑ: Χορήγηση μεταφερόμενων ημερών ανάπαυσης κατά την 48ωρη απεργία 6 και 7 Νοέμβρη

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΕΑΣ ΘΕΜΑ: Χορήγηση μεταφερόμενων ημερών ανάπαυσης κατά την 48ωρη απεργία 6 και 7 Νοέμβρη

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 | 11:42 μ.μ.


Μετα απο πληροφορίες που είχαμε οτι κατα την 48ωρη απεργια καποιες περιφερειακες διευθύνσεις (αμαξοστάσια) χορήγησαν σε μερίδα εργαζομενων μεταφερόμενα ρεπος  , καταθέσαμε στο Συνδικάτο αλλα και στην Διοίκηση της εταιρείας το έγγραφο που μπορείτε να δείτε εδω . Αναμενουμε αμεσα απάντηση για το σοβαρό αυτο θεμα τοσο απο το προεδρείο οσο και απο την Διοικηση της εταιρειας.
Αν ευσταθούν αυτες οι πληροφορίες τοτε το ζήτημα ειναι ακρως σοβαρό γιατι προκύπτει οτι κάποιοι εκλεκτοι των περιφερειακων Διευθύνσεων και κατα συνέπεια της εταιρείας τις μερες απεργίας μεταφέρουν τα ρεπό τους ετσι ωστε να μην εχουν οικονομική επιβάρυνση απο την απεργία σε αντίθεση με τους μη "εκλεκτους " συναδέλφους που και απεργούν και αγωνίζονται αλλα και επιβαρύνονται οικονομικά. Έχουμε κατά την άποψη μας δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού , ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πελατειακή σχέση –με όσα οφέλη προς τους εμπλεκόμενους συνεπάγονται- των περιφερειακών Διευθύνσεων με εργαζόμενους. Δεν νοείτε και είναι παντελώς ανήθικο ,εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο , οι περισσότεροι εργαζόμενοι να απεργούν και κάποιοι εκλεκτοί τις μέρες των απεργιών να καλύπτονται οικονομικά με μεταφερόμενες μέρες ανάπαυσης.  Καλούμε  το προεδρείο του Συνδικάτου να διερευνήσει το θέμα και να πράξει τα δέοντα , όπως ακριβώς αρμόζει σε εκπροσώπους όλων των εργαζομένων.
Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 20:15)

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top