O.SY. BUS DRIVERS Καταγγελία: Αυτόματοι πωλητές εισιτηρίων του τραμ "τρώνε" τα λεφτά!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Καταγγελία: Αυτόματοι πωλητές εισιτηρίων του τραμ "τρώνε" τα λεφτά!!!

Καταγγελία: Αυτόματοι πωλητές εισιτηρίων του τραμ "τρώνε" τα λεφτά!!!

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 | 9:00 μ.μ.

Την Παρασκευή 2η Νοεμβρίου και ώρα 13:50 κατευθύνθηκα στο σταθμό του τραμ Κασομούλη προκειμένου να πάρω τη γραμμή για το σπίτι μου. Όμως το μηχάνημα μου αυτόματης πώλησης εισιτηρίων έφαγε τα λεφτά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό το ίδιο βράδυ της ίδιας ημέρας ώρα 20.00 και κάτι στο Σταθμό Συγγρού Φιξ ήταν μπλοκαρισμένο το μηχάνημα αφού είχε μαγκώσει τα χρήματα κάποιου επιβάτη.

Στο σταθμό Κασομούλη υπάρχει μάλιστα ένα παλιό τραμ που χρησιμοποιούν υπάλληλοι της υπηρεσίας και οδηγοί. Όταν απευθύνθηκα σε αυτούς για να διαμαρτυρηθώ για τα χρήματα που μου έφαγε το μηχάνημα μου είπαν να τηλεφωνήσω σε κάποιο αριθμό.

Τα ερωτήματα που γίνονται είναι:
1ον πόσα λεφτά κάθε μέρα μπορεί να τρώνε οι αυτόματοι πωλητές και που καταλήγουν αυτά μετά; 2ον Αν έμπαινα χωρίς εισιτήριο και με έπιανε ελεγκτής τη θα γινότανε;
Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά πολλές φορές η επικυρωτικοί μηχανισμοί δεν έχουν μελάνη! Δηλαδή και εδώ αν μας πιάσει ελεγκτής τι θα γίνει;

Θεωρώ ότι όποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό να βγει να το καταγγείλει. Επιτέλους ας πάρει η διοίκηση της Τραμ κάποια μέτρα με τους υπαλλήλους της (συντηρητές, υπευθύνους σταθμών κλπ).

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top